Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mkert elvaras hogy minden no 50kg legyen 170cm nel, mikor igy nincs is rajta semmi se mell se popsi-elmagyaraznatok?
ki várja ezt el?
én majdnem 60 kg vagyok és 172 cm. és állandóan fel akar mindenki hízlalni mert milyen sovány vagyok
Hol vagy kinél elvárás?
Én még ilyet soha nem hallottam, hogy valaki magassághoz kötné a súlyt.
Vannak, akik a vékony, vannak akik a normál testalkatot szeretik és olyanok is, akik inkább a teltebb idomokkal megáldott lányokat. Ízlés kérdése.
Egyébként én se kövér, se vékony nem vagyok, teljesen normál az alkatom, rendben van a testtömeg indexem is, és én vagyok 57 kg és 160 cm. Ha valaki a 170 cm-hez 50 kg lenne, akkor az már kórosan sovány lenne!
Én is érzem ezt az elvárást. :(
Amikor meghallják (nők, férfiak, bárki) hogy nem s-es vagy 36-os a méretem, akkor már furán néznek rám.
Pedig még csak husi sem vagyok. Vékony vagyok, csak magas, ezért nem a legkisebb ruhák jók rám. És nyilván nem is 50 kg vagyok, amikor 175 cm a magasságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!