Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mkert elvaras hogy minden no...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mkert elvaras hogy minden no 50kg legyen 170cm nel, mikor igy nincs is rajta semmi se mell se popsi-elmagyaraznatok?

Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 10:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség... Ugyanannyi ilyen nő tetszik a férfiaknak, mint alacsonyabb, nehezebb.. Az elhízásig rengeteg csinos fokozat van.
2014. szept. 1. 10:50
 2/15 anonim ***** válasza:

ki várja ezt el?

én majdnem 60 kg vagyok és 172 cm. és állandóan fel akar mindenki hízlalni mert milyen sovány vagyok

2014. szept. 1. 10:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Egyetek nőjjön meg a fejetek
2014. szept. 1. 10:54
 4/15 anonim ***** válasza:
49%
hát ezt magadtól kérdezd mert szerintem csak neked ez az elvárásod...
2014. szept. 1. 10:55
 5/15 anonim ***** válasza:

Hol vagy kinél elvárás?

Én még ilyet soha nem hallottam, hogy valaki magassághoz kötné a súlyt.

Vannak, akik a vékony, vannak akik a normál testalkatot szeretik és olyanok is, akik inkább a teltebb idomokkal megáldott lányokat. Ízlés kérdése.

Egyébként én se kövér, se vékony nem vagyok, teljesen normál az alkatom, rendben van a testtömeg indexem is, és én vagyok 57 kg és 160 cm. Ha valaki a 170 cm-hez 50 kg lenne, akkor az már kórosan sovány lenne!

2014. szept. 1. 10:56
 6/15 anonim ***** válasza:
A 160 cm-hez vagyok 58 kiló és még nem kaptam meg pasitól, hogy kövér lennék, foggyak le. Mondjuk a hobbijaimtól (biciklizés, kocogás) ennek egy része izom, másik része pedig az, hogy nem vagyok "elől deszka, hátul léc" típusú. Úgyhogy nem elvárás, hogy úgy kell kinézni, mert mindenkinek más jön be. 32N
2014. szept. 1. 10:56
 7/15 anonim ***** válasza:

Én is érzem ezt az elvárást. :(

Amikor meghallják (nők, férfiak, bárki) hogy nem s-es vagy 36-os a méretem, akkor már furán néznek rám.

Pedig még csak husi sem vagyok. Vékony vagyok, csak magas, ezért nem a legkisebb ruhák jók rám. És nyilván nem is 50 kg vagyok, amikor 175 cm a magasságom.

2014. szept. 1. 11:03
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem az.
2014. szept. 1. 11:06
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert ha nincs rajta mell és popsi se az a szép ;) ráadásul a kalóriamegvonás hatására tovább fog élni és egészségesebb lesz (pl aktiválódik a sirt3 és sirt4 gén benne), tovább marad fiatal, nem lesz lógó melle, stb :D
2014. szept. 1. 11:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Én azt mondom hogy az általános ideális az olyan 168 cm magas és 55 kg körül +- pár kg.
2014. szept. 1. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!