Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél velem?
Figyelt kérdés
17L
szőke haj, kék szem, formás popsi, vékony derék, közepes mellek. :)
2014. aug. 10. 23:52
1/12 anonim válasza:
elküldenélek aludni mert hamarosan megindulok gold felé.
2/12 anonim válasza:
Szerintem sokan betonozni vinnének
3/12 anonim válasza:
Semmit, mert:
1. Egy fake búza vagy
2. Ha ilyen jó nő vagy már raknának... fel a vonatra
4/12 anonim válasza:
Semmit, most hagyjál már majdnem diamondban vagyok !!
5/12 anonim válasza:
Kibilincselnélek háttal felfele az ágyhoz, és lovagló ostorral addig ütnélek, amíg be nem ismered, hogy tökös vagy.
6/12 KnightBalazs válasza:
Én odaraknálak a a matekházim csinálni mert sokat kaptam a vakációra aztán pedig elvinném fagyizni a barátnőm.
9/12 anonim válasza:
Szerintem lefröcskölnélek szentelt..... Akarom mondani szenteltvízzel, majd előkapnám a Coltot és ,, tüzelnék''! Azután várnám Bobbyt vagy a többi olyat mint te! De rájönnék, hogy már csak 1 golyóm van :( És sajna Lilithet is el kellene intézni valahogy vagy a pokolkutyákat!
10/12 Dr.Michael Jocks válasza:
Valami perverz dologra gondoltam amíg el nem értem a felsorolás végére. Közepes mellekkel viszont csak annyit tudok felajánlani, hogy pakolhatsz hátul a raktárban. A boltban semmi esetre, nehogy meglássák a vevők, hogy olyan igénytelenek vagyunk, hogy egy közepes mellű rusnyaságot foglalkoztatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!