Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van merevedésem nagy wc-és közben?
Figyelt kérdés
Szóval most nem trollkodni akarok és nem szórakozásból találtam ki ezt a kérdést ,a kérdésem tudom tabu téma de szeretném tudni hogy csak nekem van enyhe merevedésem mikor nagy wc-zek?pedig nem gondolok egyáltalán olyankor a szexre mégis megnagyobodik olyankor a péniszem és feláll mikor kinyomom ez normális?2015. jún. 19. 21:14
1/13 heloszia71 válasza:
Velem is elofordul , az esetek 60%-alekaban.. de en sem tudom hogy miert
3/13 anonim válasza:
azért, mert ha kinyomod a kakát, az ingerelheti a bélfalon keresztül a prosztatádat.
4/13 anonim válasza:
mert a szar inzultálja a prosztatádat ami a férfiaknak erogén zóna, ezért van mikor pisilned kell hamarabb kapsz erekciót mert a hugyhólyag is inzultálja
5/13 anonim válasza:
Te kis perverz élvezed ha valami csúszik a seggedben :D
8/13 anonim válasza:
Valószínű ugyan ennyire élveznéd ha egy 25 centis néger fa*sz mozogna a seggedben :D :D
9/13 anonim válasza:
jaja,fa.sz,köll oda neked,jó kis Big Dick
10/13 anonim válasza:
Prosztata (nálam is szokott lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!