Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elvárás a popsi-szex a férfiaknál?
én már kipróbáltam, de nem jött be. Nem is szeretném többször, de itt azt látom, hogy nagy elvárás.
Szeretem, ha a pasi domináns, csak az a baj (csak nekem baj, tudom :D ), hogy ehhez általában hozzákapcsolódik, hogy a pasi akarja az anált.
Mennyi esélyem van rá, hogy találok olyan domináns pasit, akinél ez nem alapkövetelmény?
Én egyáltalán nem várok el ilyet. Sőt!
21/F
mlyen feminista duma már ez,h nem érdemli meg a nőt a pasi, ha a pasi anált akar....
ideje, hogy a nők kicsit leszálljanak a magas lóról.
mi az,h a nő elzárkózik a szex elől?
A férfiak 10000%-a csak, CSAK seggbe akarja, igen.
25/F
4- én pont, hogy nem zárkóznék el a szex elől, de ha tudom, hogy előbb-utóbb fogja kérni tőlem az anált, amit én nem tudok megadni neki, akkor pont ezért fogom rosszul érezni magam, mert nem vagyok elég jó neki. És szerintem a #3-as azt akarta ezzel mondani, hogyha rám erőlteti, akkor nem illünk össze.
A többieknek köszönöm a választ! Ezen kívül elég sok mindenben benne vagyok. :) Az orált például imádom. Csak tudom, hogy férfinak az orál meg a punci nem elég, de látom, vannak kivételek! :)
Akkor meg az első héten megmondod, h te nem akarod, soha, azt kész. Ennek fényében majd mérlegel az illető.
#6os voltam, az előző válaszom irónia volt, természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!