Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti részegen mennyivel könnyebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti részegen mennyivel könnyebben feküdnétek le bárkivel?

Figyelt kérdés
A hétvégén jóban lettem egy 30as emberkével aki be volt csiccsentve és véletlenül elkaptam azt a mondatot amit a haverjának mondott hogy 'ha nem ismerném az apját megdugnám' én meg csak 17 éves vagyok. Józan ember a 30as évei végén nem mondana egy 17 éves lányra ebből kifolyólag kérdezem, hogy ti még részegen sem feküdnétek le idegennel vagy simán megcsinálnátok? Valamint azt is szeretném még megkérdezni, hogy idősebb részeg férfiaknak csak nagy a szájuk vagy tényleg meg mernék csinálni ott.. mert hát az durva azért. :D A kis sztorimnak kb semmi köze a kérdésemhez, nem tervezek azzal a férfival semmit, nem képzeltem be magamnak semmit csak innen jutottak eszembe a kérdések :D
2015. jún. 22. 00:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én még józanul is lefeküdnék veled;)
2015. jún. 22. 10:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem.
2015. jún. 22. 10:22
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát ott zümmög persze, mivel meg voltam lepődve, hogy egész nap milyen aranyos dolgokat mondott meg milyen jófej volt velem és ezt mondta haverjának. :D

Miért lennék egy kis gyík? Azért mert nem ugrottam mikor ezt mondta neki? Nem értem miért kell belém kötni miközben csak azt tettem ezen az oldalon amit mindenki más: kérdeztem. Nem azért nem feküdtem le vele mert nagy a korkülönbség.. Ha te lennél egy 39 éves férfi és lenne egy haverod akinek megismered a lányát aki 17 éves, lefeküdnél vele úgy hogy mellette van egy kisfiad is? De amúgy csak egy szimpla kérdést tettem fel, nem értem minek magyarázkodnom. :D

2015. jún. 22. 11:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem is kell magyarázkodnod. De értetlenkedned sem. Ha két felnőtt között kölcsönös a vonzalom, abból könnyen szex lehet. Ennyi a lényeg......
2015. jún. 22. 11:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát én ezt tudom. De én egy szóval sem írtam, hogy engem ő vonzott vagy bármi ilyesmi. Főleg, hogy ott volt az a személy is akivel alakulóban van valami. :D
2015. jún. 22. 11:51
 16/16 anonim ***** válasza:

én szokta fiukat leitatni bárokban, aztán kimegyünk a kocsimhoz, és szexelünk

én felhúzom nekik a gumit és mehet a menet

eddig mindenki élvezte :D

2015. jún. 22. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!