Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balcsin tényleg könnyebben rávehetők a csajok az egyéjszakás kalandra?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, átlagosnak tartom magam, volt már egy-két egyéjszakás kalandom csinos nőkkel, de a próbálkozásaim nagy része kudarcba fullad. Viszont azt hallottam hogy a pl: Balatonfüreden elég egy-két kedves szó, esetleg meghívni valamire a hölgyet és mehet a dugimugi.2015. jún. 19. 15:58
1/10 anonim válasza:
ha ilyen egyszerű lenne akkor a fél ország férfilakossága ott lenne, meg akkor Balatonfüred lenne MO első számú stopposvárosa :D
2/10 A kérdező kommentje:
első ahogy néztem a videókat minden hely tömve van ott.
2015. jún. 19. 16:00
3/10 anonim válasza:
AZt tudom, de én azt mondom ha valóban így lenne akkor 80% csak faszik lennének :D Figyi ezt minden helyen meg lehet csinálni a balcsiparton most midegy hogy mária füred vagy siófok, ha van lóvéd kinézel valahogy, meg még esetleg jó dumád is van akkor ezt bárhol meg lehet csinálni
4/10 Pszt! válasza:
Szerintem a mai nők többsége ilyen :D Tisztelet a kivételnek, mert ugye ha nem inge ne vegye magára, de ez az igazság :D Nem csak Bfüreden :D
24/L
5/10 A kérdező kommentje:
jó de sok lóvém nincs annyira, dumám sincs akkora csak átlagos figura vagyok minden tekintetben.
2015. jún. 19. 16:03
6/10 anonim válasza:
Akkor bizony barátom csak egy dolgot tehetsz, valami piára meghívod őket te is igyál mert akkor te is jobban feloldódsz, de mindenképpen olyan csajt keress akiben már van pia, és ne a fullosakra menj rá, hanem inkább aki egyedl ül vagy hasonló, vagy ha haverral mész akkor szépen, próbálkozzatok két csajnál stb stb.. minél többnél egy este. Mi annó ilyen este odamentünk vagy 10-15 csaj párhoz.. abból volt hogyegyse akadt be volt hogy 2 is .. szal kitartást meg sok sikert, egy idő utn meg már tök profin fog menni ráérzel majd
7/10 anonim válasza:
Egyszer körbebicajoztam a Balatont, és azt hiszem pont ebben a városbaj jártam (vagy valahol az ÉK-i parton) és egy fiatal lánytúl ótbaigazítást kerestem. Már épp el akartam köszönni, aztán jött utánam :O Dumáltunk még egy darabig, de aztán nem lett semmi. 18 éves, elég helyes lány volt. Általában nem koslatnak így utánam :D
8/10 anonim válasza:
Hát Siófokon nagyon könnyű csajozni én mindennap haza vittem egy csajt a nyaralás alatt :)
9/10 *Vágy lassú tánca válasza:
Ez szerintem nem attól függ,hogy a Balcsin vagy-e hanem a nőtől mennyire megy bele egy ilyen kapcsolatba...
10/10 anonim válasza:
Hidd el attól is függ, nagyon is!
Tenger mellé mész nyaralni ez még inkább jellemző. Mindenki pihenni akar, ÉLVEZNI a nyaralást és ebben nyílván benne van a szex is.
Ha messze vagy a saját városodtól szinte esélytelen h ismerősökkel találkozz / rossz híred terjedjen, ezért ilyenkor a lányok eléggé el tudják magukat engedni.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!