Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom (férfi) szerintetek szexel vagy visz bele érzelmet is?
Mostanában azt vettem észre,hogy odajön hozzám kényeztet nyelvel aztán mellém fekszik megvárja,hogy kényeztessem én is orálisan és gyorsan elkezd mozogni majd elmegy és kész. Ezt lehet szerelmeskedésnek nevezni vagy minden kapcsolatban a szex előbb utóbb ilyenné válik? Régebben kicsit jobban figyelt,hogy több időt legyünk együtt nem a lényegre ment.
Én igényelném még nem mondtam neki de fogom de addig is kiváncsi vagyok mit gondoltok.

Mármint konkrét behatolás már nincs,csak orál?
Próbálj te is változtatni,kezdeményezz.
Férfiként mondom:
-ha aktus közben figyel arra, hogy mindkettőtöknek jó legyen, akkor szeretkezik.
-ha csak magával törődik, akkor szexel.
S tisztelet a kivételnek, de sajnos, a legtöbb kapcsolatban a szex előbb utóbb ilyenné válik.
Mindenképp beszélj vele.

"odajön hozzám kényeztet nyelvel aztán mellém fekszik megvárja,hogy kényeztessem én is orálisan és gyorsan elkezd mozogni majd elmegy és kész"
A téged kényeztet epizód addig tart, amíg téged el nem juttat az orgazmusig?
"általában este is hozzám bújuk tolja is le a nadrágját és már teszi is belém és ennyi.Semmi több"
És te nem mondod és nem érezteted vele, hogy ez így nincsen rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!