Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell a nőnek? Mi az ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek? Mi az ami egy nőben olyan érzelmet kelt, amitől egy férfi számára vonzó lesz?

Figyelt kérdés
Most tényleg mi kell a nőnek, nem tudom, szerintem még sokan vannak ezzel így?
2009. okt. 20. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Figyelmesség, kedvesség, törődés, őszinteség, hűség... és még sorolhatnám.
2009. okt. 20. 09:20
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

A legéletképesebb utódok felneveléséhez keresnek partnert.

Ez lehet: izomtömeg és pénz. Az alfanőstények választanak először, a tarisznyás tanársegédeknek marad a kedvesség, törődés... stb.

2009. okt. 20. 09:48
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Első vagyok. Leginkább az agyatlan libáknak imponál az izomtömeg és a pénz. Azt hiszem, én inkább ésszel élek továbbra is... :)
2009. okt. 20. 10:47
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Második vagyok. Az volt a kérdés, mi kell a nőknek. Gondold végig mégegyszer, nem a Te szemszögedből (Nem az volt a kérdés, mi kell Neked). Pl. Afrikában ugyanaz kell, mint Neked, vagy Kínában? 3 milliárd nő fejével gondolkodj, ne a sajátoddal.
2009. okt. 20. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Egy lexus kulcs.
2009. okt. 20. 11:10
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Az, hogy a kémiai illatod feromon szinten hasonlítson az apukájáéra. A többi csak találgatás, parasztvakítás. :D :D :D

Persze, fontos a vagyon, meg az izmok, meg minden. Egy pontig. (Ha csak ez lenne fontos, miért lépett le a haverom felesége a haver lovardájából az egyik szegény, vézna lovászfiúval??? Sajna az intim méreteiket nem tudom, ne is kérdezzétek!) ;)

De a kocsikulcs, a vagyon, az izomtömeg már nem érzelem. Az már gondolkodás. Értelem. És a kérdés nem ez volt. :P

2009. okt. 20. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
20%

Nem vitatom az érzelem létét, persze az is kell. De nem jelölném meg elsősorban azt. :-) Továbbrais:

A legéletképesebb utódok felneveléséhez keresnek partnert.

2009. okt. 20. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez egyénenként változó. Senki nem egyforma, a legjobb, ha

nem akarsz másnak látszani, mint aki vagy. Mondjuk nekem nem

is lehet hazudni, egyből észreveszem.

2009. okt. 20. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!