Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak, hogy egy 30 éves férfi beleszeret egy 22 éves nőbe?
Láttam itt, egy 24 éves nő topicját. Kétségbe van esve, hogy 24 évesen kell-e a 30 éves férfinak.
Úristen, akkor én mit szóljak? 22 évesen egy 30 éves férfiba szerettem bele, és úgy érzem kedvel engem, akkor felejtsem el?
Kicsi az esély arra, hogy belém szerethet?
kétesélyes. Lehet fiatalnak fog tartani. De lehet, hogy társnak.
Abban viszont biztos vagyok, megdugni megdugnak, kertelés és kötöttségek nélkül.
Basszus,nektek egy 30-cas férfi már öregember?
Miért egy 30-cas férfi inkább egy 38 éves nőbe lenne inkább szerelmes?Gondolkozzál már el a buta kérdéseiden!!!
Ne engem hülyézzetek le!
Én egy 30-as férfit a saját korosztályomnak tekintek. Ők az ideál, mert érett gondolkodású vagyok és csak bennük látom a társat.
Miért ne szerethetne bele egy 38 éves nőbe? Inkább egy kor, mint a 22-vel.
Én úgy gondolom, hogy hamarabb megkedvelne, mint egy 30 éves nőt, mert a férfiak jobban kedvelik, ha a nő fiatalabb.
De írta itt egy 24 éves nő, hogy jaj, nem lehet, meg túl sok.....stb. Gondoltam, akkor én esélytelen vagyok? El nem akarom hinni.
A párom nálam 13 évvel idősebb. Nagyon sok mindentől függ ez, többek között attól is, hogy mennyinek néztek ki.
A párom simán letagadhatna 5-10 évet, szoktak is csodálkozni, mikor kiderül a kora. Mint ahogy csodálkoztam én is.
Én is sokkalta érettebb vagyok az átlagnál (mármint a korosztályomban), így nem is sikerül sosem korombeli pasit találnom. Ez van. :-)
Csak annyi esélyed van mint minden fiatal csajnak ha jól néz ki. :D A hülyeség ragadós te meg fertőzhető vagy!!!! Legyen már agyad!!!! Pont h az ilyen csajoknak van a legtöbb esélyük!!!!
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!