Szerintetek létezhet olyan, hogy egy 26-27éves férfi beleszeret egy 18éves lányba? és tényleg érez iránta, nem csak ARRA játszik?
nemtudom, csak jobban belegondolva sok a korkülönbség... habár ez nem befolyásoló tényező. csak hihetetlen:)
hogy egy ilyen fiatal lány ennyire megfogna 1 férfit
18 évesen már Én nem lánynak modtam magam :)De ez mindeninek szuverén dolga.
Viszont párom és köztem 7,5 majdnem 8 év van :)Vannak kis külömbségek de nem rossz értelemben.És igen működhet :)
Annyira,hogy menyasszony lettem :)
:)értem
utolsó gratulálok nektek:) ez tökjóóó
22:19-es vagyok.
Még annyit,hogy 17 voltam mikor összejöttünk.
csak azért kérdeztem, mert bátyámék uj lakást vettek közel hozzánk és a szomszédjuk egy 27éves srác és tesom mesélt már róla, és megnéztem közösségi oldalon és irtó jó pasi:P mellesleg rendőr. sokat járok át tesomékhoz, de sajna még nem taliztam a sráccal.
szoval jolenne vele 1x összefutni a lépcsőházba, h megnézzem élőbe mien:)))
és nincs bnője és sokszor van nála buli:D
Nem olyan sok az a korkülönbség, simán lehet.
Az egyik ismerősöm (lány) 16 volt mikor összejött egy 31 éves hapsival. Na az pl tényleg nagy korkülönbség, de mégis együtt vannak 6 éve, el is jegyezték egymást, évek óta együtt élnek.
simán lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!