Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Miért csinálhatta?
2 ismerősömről van szó. 20on évesek mind2en. Szóval a csaj a srácnak "felajálnkozott" pénzért, dszkréten, de érthetően... Amúgy nem csinált még ilyet. Erre a pasi adott neki pénzt (nem is keveset), de nem kért a dologból... Ugyanakkor azt mondta a csajnak, hogy lenne vele, de nem pénzért.
A pasi nem extrém gazdag, de van pénze. Párja egyik félnek sincs.
Szerintetek miért csinálhatta ezt a srác? Milyen okai lehetnek mégis?
Bármilyen gáláns a srác, attól még hülye :D
Lehet valaki jószívű, kedves, nagylelkű, csakhogy a világ nem ezeknek az embereknek áll, hanem akik kihasználják, felrúgják, eltapossák a másikat és a környezetüket. Ilyen ez a világ.
Én sem szoktam csajokkal szórakozni, ha nincsenek meg az érzelmek, pedig nem vagyok vallásos... csak egyszerűen ilyen vagyok. Egy túl jószívű gáláns férfi.
Cserébe cimborám templombajárós vallásos imádkozós, elmondja sokszor hogy paráználkodni bűn a templomban...de ahogy kilép felveszi az alfahím álarcot és megy csajozni. Többet dugott együttvéve mint itt mi a kérdés alatt :D Jó csajokat fűzött be és húzott meg, akik totálisan odavoltak érte, halálosan szerelmesek voltak belé. Ő meg nem akart semmit, csak szexelni egy jót, majd lelépni Barney Stinson módjára.
Most komolyan, kinek jobb? Nekem aki az utóbbi 3 évben nem szexelt, mert visszautasítottam még azt a pár berúgós egyéjszakás kalandot is ami lehetett volna a "túl jószívem miatt"? Kenhetem a hajamra az önérzetemet, meg a gálánsságomat... barátom végigkefélte a 3 évet, élt, szórakozott, csak lazán nem izgatta magát a dolgokon... most le is nyugodott, már nem akkora csődör, inkább komolyabb dolgokat keres tök normálisan.
Női szemmel: Gáláns kedves lovag
Férfi szemmel: Bal.fsz, aki nem használta ki a lehetőségeit, és még le is vette nem kevés pénzzel a csaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!