Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról, hogy 26...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy 26 éves (férfi) létemre még nem voltam nővel?

Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 02:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Majd eljön az ideje... Ha vágysz rá akklr ne húzd túl sókáig, de ha az igazit várod, es azzal akarsz elsőnek akkor az nagyon szép dolog. 18/f
2015. jún. 16. 02:32
 2/14 anonim ***** válasza:

Semmit, attól függ mi az okod.

Én is hasonló korú vagyok és szűz, de senki se hiszi el.

2015. jún. 16. 02:32
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem az igazira várok.
2015. jún. 16. 02:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Azt gondoljuk, hogy nem vagy sikeres a csajozás terén.
2015. jún. 16. 02:47
 5/14 A kérdező kommentje:
Ezt sose tagadtam.
2015. jún. 16. 02:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Te dolgod, magánügy.
2015. jún. 16. 03:13
 7/14 anonim ***** válasza:
93%

Semmit. Jó korban vagy. Biztos van péniszed is. Valami kisebbségi komplexusod lehet. Vagy csak taszító kisugárzásod van. Miért a szex/szerelem körül forog a világ? Egyedül is érsz valamit...

Ha ez megnyugtat, én se voltam még nővel. :)

18/L

2015. jún. 16. 04:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Ezerszer fel lett már téve ez a kérdés más életkorral. Most komolyan milyen válaszokat vársz?
2015. jún. 16. 05:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Én 28 évesen sem voltam még nővel. Na és? A külsőm miatt senki sem feltételezi, hogy valaha is lesz egy olyan lány, aki egyáltalán bottal megpiszkálna. Eddig még sosem találkoztam olyan lánnyal, aki ne undorodott volna tőlem.
2015. jún. 16. 08:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Majd eljön az ideje, nem gondolom hogy ezt feltétlenül siettetni vagy erőltetni kellene, csak azért mert a kor halad.

Én nőként 23 évesen veszítettem el a szüzességem és hát, inkább vártam volna még vele, az egészet nem így képzeltem el...Abszolút rossz élmény volt.

Szóval ne csinálj belőle ügyet! :)

2015. jún. 16. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!