Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a biszexuálisokról?
Hát ezt inkább látens b*zinak hivják, mármint ha nem publikus a dolog. Mi érdekel pontosan?
26/f bi
Nekem van 1 ilyen bi ismerősöm pl... és azért érdekelne, hogy a legtöbbjük ilyen-e, vagy csak a kisebbség?
21/F meleg
ma 23:45
ez bizony így van :) sajnos a heterók és a buz*k egy része is irigy emiatt, de meg lehet szokni, hogy nem korlátoz az hogy kinek mi a személyi száma...
Hogy én mit nem értek ezen az általam felvázolt dolgon??
Azt, hogy mégis hogy tud valaki így erkölcsös életet élni? Hogy tud a felesége szemébe nézni? Milyen érzés lehet annak a nőnek hogy tudja, a férje heti 1x megcsalja őt, még ha nem is érez szerelmet a szerető iránt mert csak a makkra éhes...
Számomra felfoghatatlan ez a dolog.
Én melegként úgy látom, hogy egy kapcsolat érzelmeken kell hogy álljon, rgo én 1 embert tudnék szeretni, és el nem tudnám képzelni hogy mással is együtt legyek legyen az férfi vagy nő.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!