Mit gondoltok erről? Miért csinálhatta ezt?
Figyelt kérdés
Szombaton elmentem bulizni. Észrevettem, hogy egy csaj egyedül ül a tánctér szélén (pedig külsőre nagyon csinos), és szinte folyamatosan engem néz. Odamentem, felkértem táncolni (ennyit beszéltünk össz-vissz, ekkor még a nevét sem tudtam). Táncoltunk, aztán a szám vége felé egyszercsak lesmárolt. Csak ezután mutatkoztunk be egymásnak, meg beszélgettünk (azóta már Facebook-on is dumáltunk egyszer). Egyébként a szomszéd faluban lakik, mint utólag kiderült van egy csomó közös ismerősünk is, meg egy gimibe jártunk (egészen pontosan az egyel alattunk lévő évfolyamba járt). De számomra ez az egész olyan furcsa, szokatlan. 20/F2013. febr. 25. 15:49
1/3 anonim válasza:
Ez alapján úgy tűnik szabad az út hozzá, bejössz neki.
3/3 anonim válasza:
Felszedett...
Ennyi.
Nem baj az :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!