Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalta velem a barátnőjét egy srác, de szerintem a barátnő a hibás. (lent) Ti mit gondoltok?
Nincsenek rég óta együtt, kb. 3 hónapja. Én fél éve ismerem a srácot, igazából mindig vonzódott hozzám, látszott rajta. (Meg egyszer, mikor még szingli volt, le is feküdtünk) A lánnyal egy közös ismerősünktől tudom, hogy a csajnak van most egy fertőzése, ami miatt nem szívesen szexel. Viszont ezt a barátjának nem mondta el, csak napok óta elutasította, hogy "nincs kedve". Én pedig ma találkoztam a sráccal (nem szándékosan), és elkezdtünk beszélgetni. Elmesélte hogy mi van, hogy nem érti, és látszódott szegény fiún, hogy nagyon ki van éhezve. Meg mesélt hogy milyen lapos a szexuális életük, a csaj tök béna, mint egy fadarab. Egyszerűen nem bírtam magamban tartani, és kicsúszott egy mondat a számon ("Hiányzik egy olyan d.ugás, mint a mienk volt, igaz?") Erre konkrétan letepert. És csináltunk még egy olyat 😊 Utána a srác kicsit rosszul érezte magát, és akkor elmondtam neki, hogy miért nem szexel vele a barátnője. Tökre kiakadt, hogy hazudott neki, és ahogy átgondoltam, megértem. Végül megállapodtunk, hogy mivel nagy részben a csaj is hibás, így ez köztünk marad. Ti mit gondoltok?
"Kamukérdés" kommenthuszárok kíméljenek, mert nem az, és érdekelnek a vélemények...
Ha nem tudnád, hogy gerinctelen dolgot tettél, nem tetted volna fel itt ezt a kérdést.
Ebben a történetben a barátnő valóban hibás, amiért nem volt őszinte (de neked fogalmad nem lehet a körülményekről és az esetleges okokról), ti hárman meg gerinctelenséget csináltatok, és nem is csak a félrelépésre értem, hanem arra is, hogy az ismerősöd egy bizalmasan rábízott titkot továbbadott neked, akinek az ég világon semmi közöd annak a lánynak az intim egészségügyi problémájához, és beleértve a pasit, akit a barátnője háta mögött neked panaszkodott a szexuális életükre, amihez szintúgy semmi közöd, csak ebben a történetben az általad leírtak alapján sajnos senkinek a szexuális kultúrája és az érzelmi intelligenciája nem éri el azt a szintet, ahol valaki felismerné, hogy ultra gáz ez a viselkedés.
A karma neked is benyújtja a számlát egyszer valamilyen formában, csak jó eséllyel nem fogod érteni az összefüggést aközött, amit te tettél, és aközött, amit te megtapasztalsz.
"Szegény fiúnak" jobb napja sose lesz életében! :D
Szegény. Van nője, és még bónuszba te is lefekszel vele. Ez már csak akkor lett volna szebb, ha egy barátnődnek elpanaszolja, hogy veled is milyen szörnyű volt... már megint,majd jól megdugja a harmadikat is.
Noh, félretéve gonoszkodást, jöjjetek össze és probléma megoldva.
"Én pedig ma találkoztam a sráccal (nem szándékosan), és elkezdtünk beszélgetni. Elmesélte hogy mi van, hogy nem érti, és látszódott szegény fiún, hogy nagyon ki van éhezve. Meg mesélt hogy milyen lapos a szexuális életük, a csaj tök béna, mint egy fadarab. Egyszerűen nem bírtam magamban tartani, és kicsúszott egy mondat a számon ("Hiányzik egy olyan d.ugás, mint a mienk volt, igaz?") Erre konkrétan letepert."
Az is marhára életszerű, hogy véletlenül találkozol egy volt szexpartnereddel, miután valakitől tudod, hogy a barátnője nem szexel vele, (mert a saját barátjának nem mondja el őszintén, hogy van valami fertőzése, egy pletykafészek csajnak viszont igen), az is rendkívül hihető, hogy a srác egyből elújságolja neked, a szexhiányos állapotát, meg az is rendkívül hihető, hogy épp olyan helyen történik ez a "véletlen" találkozás, ahol egyből le is tud teperni, miután egészen "véletlenül" kicsúszik a szádon az az ominózus mondat.
Szerintem vagy találj már ki valami hihetőbb kamu sztorit, vagy ne akard úgy beállítani, hogy nem előre kitervelt módon másztál rá a srácra.
Amúgy azt nem értem, hogy ha veled valóban annyira fantasztikus volt a szex, nem úgy, mint a "fadarab" barátnővel, még mielőtt ők összejöttek volna, akkor miért nem te vagy mellette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!