Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bármikor leszopnátok a pasitokat vagy csak fürdés után?
Nekem a fürdés utáni orál olyan mintha mű péniszt szopnék. Sokkal jobb ah van íze és illata. Akinek meg nem vonz a természetes tiszta testszaga olyannal nem is kezdek.
Itt Nem a mosdatlanságról van szó, még mielőtt valaki belém kötne.
#3-assal értek egyet.
Az főleg gáz, amikor érzem a tusfürdőjét a számban...
Persze hogy van szaga :)
De szeretem. Én fürdés közben is szívesen leszopom a barátom, vagy akár reggel ébredés után, nekem aztán tökmindegy.
Engem az sem zavar, ha pl. elélvez, aztán rajtamarad egy kis sperma valahogy, aminek ugye lesz szaga 1-2 óra múlva, én úgy is lecumizom.
Ez még nem ápolatlanság, csak van hogy szex, vagy orál után inkább összebújunk, és még egyszer orálozunk mielőtt kikelnénk.
Vagy olyan is volt már, hogy magömlése volt a barátomnak, és mikor reggel kicsomagoltam, kicsit ragadós és szagos volt a szerszám :) De engem ez sem zavar.
Alapjáraton a barátom elég higienikus.
pedig szerintem sok lány így van ezzel :D
én is jobban szeretek nem rögtön fürdés után szopni, mint ahogyan a barátom is szereti a puncim ízét, én is szeretem az ő ízét/illatát :D
a 3. válaszoló tökéletesen leírta, ez nem a büdös, 2 napja nem mosott farokkal egyenlő :D
(barátom amúgy sokszor parázik ezen, amikor pl reggel ébresztőként szopom le, vagy valamikor váratlanul, de már megértette szerencsére, hogy így szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!