Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fenék az új punci? Lenézendő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fenék az új punci? Lenézendő, hogy én nem akarom fenékbe?

Figyelt kérdés

Én értem, hogy sokan szeretik análisan, ez oké. Az is oké, hogy engem nem érdekel, ezért nem csinálom.

De azok, akik támogatják az anális szexet- miért kell erőltetni másra? Mármint, nagyon sok kérdés van itt, ahol mondogatják, hogy "amíg nem próbáltad, nem tudhatod, tetszene-e"- már hogyne tudhatnám, kakát se ettem még, mégis tudom, hogy nem tetszene. Vagy az anál kedvelői között sokan azzal érvelnek, hogy háh, nekik nem olyan unalmas a szex, mert az anális szex az olyan izgalmas és változatos és minden, aki ettől ódzkodik, az tuti leoltott villannyal, paplan alatt, 10 percig csak misszionáriusban csinálja... Mert az anális szex az nem olyan unalmas, mint a sima "vaníliaszex", satöbbi.

Most komolyan, aki nem akarja a fenekét tönkretenni, az máris csak unalmasan szexelhet? Máris prűd lesz és ötlettelen? Miért kell lenézni, aki nem csinálja? Nekem semmi bajom azzal, ha mások csinálják és örülnek neki, az ő dolguk, nekem ezzel a hozzáállással van bajom. Kikérem magamnak, punciban is lehet nagyon változatosan és izgalmasan szexelni- főleg, hogy itt még a pozitúra sem előre megszabott, kicsit kényelmesebben lehet váltogatni a helyzeteket.

Ti erről mit gondoltok? Manapság már "ciki", ha valaki inkább punciba, mint fenékbe csinálja?

2015. jún. 16. 12:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

- Férfi vagyok.

- Nem tartozik ez a műfaj a szexuális szokásomba.

- Ez a behatolási mód óvatos formában, nem okoz egészségkárosodást, de felszabadult formában kölcsönösen kielégítő lehet.

- A nem kívánt terhesség egyik jó megvédő módszere, nem kell óvszer, gyógyszer és nem kell megszakítani a közösülést magömlés előtt.

2015. jún. 16. 13:04
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem kell óvszer? De hát anélkül a pasi simán kap húgyuti fertőzést, mert tele van E.Colival meg mindenféle finomsággal a végbél, hogyne kellene óvszer? :O
2015. jún. 16. 13:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Semmi gond!

Mindenben benne vagyok!

Mondd?

Hová szeretnéd?

2015. jún. 16. 13:33
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem baj, hogy nem akarod, de ha megcsalnak ne csodálkozz.
2015. jún. 16. 14:22
 15/17 A kérdező kommentje:

14: ha valaki emiatt csal meg vagy hagy el, akkor az ennyit is ért.

de szerencsére nem mindegyik férfinek vannak ilyen fantáziái, szóval ettől nem tartok.

2015. jún. 16. 15:03
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem miért érdekel mások véleménye. Ha neked nem fontos nem szeretnéd csinálni ne csináld. Más meg csinálja. Nem kell ebből ügyet csinálni. Ha elkezded azokat oltogatni akik azokat oltogatják akik nem análszexelnek akkor ugyanazon a szinten vagy. :D Világéletemben undorodtam a gondolatától is, de elkezdtünk játszadozni barátommal és egyre nyitottabb vagyok a dolog iránt. De nem hiszem hogy rendszer lesz belőle, egyelőre csak elég kezdetlegesen próbáltuk de azt mondta a puncim sokkal jobb.
2015. jún. 16. 15:08
 17/17 A kérdező kommentje:
16: az nem zavar, hogy más csinálja, nem is oltogatom őket. az zavar, hogy miután én kijelentem, hogy nem akarok ezzel foglalkozni, az oldalon is és a való életben is azt kapom, hogy hát én tudom, vannak, akiknek jó leoltott lámpával, misszionáriusban csinálni élete végéig, meg mint az előző hozzászóló, hogy persze, semmi baj nincs ezzel, csak aztán ha megcsalnak, ne sírjak érte. mintha ez már feltétele lenne egy hűséges párkapcsolatnak. ez zavar, nem az, hogy mások csinálják-e.
2015. jún. 16. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!