Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek, ti mit gondoltok egy ilyen fenékről?
Sziasztok!
Munka mellett már sok éve edzek, és a lábgyakorlatok eredménye rendesen meglátszik a fenekemen, nagyobb méretű, kerek, formás, de attól tartok, hogy nem biztos, hogy előnyös, mert ez a tulajdonság általában a nők esetében kívánatos, a férfiak nagy részének inkább lapos hátsója van.
Mi az első benyomásotok, ha megláttok egy ilyen férfit? Hülyén néz ki, mert olyan, mintha deréktól lefelé nő lenne, vagy épp ellenkezőleg, találtok benne valami vonzót?
hat ha olyan az alkata, de edzestol, nem lapos senem csiposzelesitonek kel lenie hanem fokhagymagerezdnek
szoval fogtad mar meg? mert amjt nem birsz befesziteni nem kemeny, az bizony nem izom...
persze szerintem semi gond nincs vele, oleg ha valoban izom az egesz, patognak a csajok rajta :P
Persze, hogy izom van rajta. :-)
Nem tudom pontosan, milyen az a fokhagymaalakú fenék, de széles csípőm nincsen, úgyhogy gondolom akkor jó lesz, köszönöm a visszajelzéseiteket!
Nem zavar!!
Szerintem az a leges-leges-leges... legvonzóbb
A negyedik válaszoló által linkelt második képhez hasonló az enyém is.
Örülök, hogy vonzónak találjátok az ilyet akkor. :)
szexi
a rásimulós gatya az nem szexi
de az első két képen lévő gatya szexi és jó seg ge van nagyon
szoktam is nézni a férfiakét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!