Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fenék az új punci? Lenézendő, hogy én nem akarom fenékbe?
Én értem, hogy sokan szeretik análisan, ez oké. Az is oké, hogy engem nem érdekel, ezért nem csinálom.
De azok, akik támogatják az anális szexet- miért kell erőltetni másra? Mármint, nagyon sok kérdés van itt, ahol mondogatják, hogy "amíg nem próbáltad, nem tudhatod, tetszene-e"- már hogyne tudhatnám, kakát se ettem még, mégis tudom, hogy nem tetszene. Vagy az anál kedvelői között sokan azzal érvelnek, hogy háh, nekik nem olyan unalmas a szex, mert az anális szex az olyan izgalmas és változatos és minden, aki ettől ódzkodik, az tuti leoltott villannyal, paplan alatt, 10 percig csak misszionáriusban csinálja... Mert az anális szex az nem olyan unalmas, mint a sima "vaníliaszex", satöbbi.
Most komolyan, aki nem akarja a fenekét tönkretenni, az máris csak unalmasan szexelhet? Máris prűd lesz és ötlettelen? Miért kell lenézni, aki nem csinálja? Nekem semmi bajom azzal, ha mások csinálják és örülnek neki, az ő dolguk, nekem ezzel a hozzáállással van bajom. Kikérem magamnak, punciban is lehet nagyon változatosan és izgalmasan szexelni- főleg, hogy itt még a pozitúra sem előre megszabott, kicsit kényelmesebben lehet váltogatni a helyzeteket.
Ti erről mit gondoltok? Manapság már "ciki", ha valaki inkább punciba, mint fenékbe csinálja?
Nem vagy ezzel egyedül, ne aggódj. A legtöbb lány punciba szereti, sőt szerintem mindenki!
Csak vannak akiket izgat a változatosság. Engem személy szerint csak a gondolat izgat, hogy valaki "dugja meg a popsim" , de a gyakorlatban soha nem fogom megengedni, mert ugyan úgy tudom, hogy nekem sem tetszene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!