Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenék és környéke izgatása. Hogy álltok vele?
Az egyik legdurvább erogén zónám a gátam és a végbelem környéke, de érdekes módon a gyengéd cirógató, épp, hogy csak hozzáérő izgatás pörget ott be nagyon. De annyira, hogy nagy kövér cseppekben bugyog a farkamból az előváladék.
Mondjuk én prosztataizgatással is el tudok menni anélkül, hogy a farkamhoz hozzáérnék, de azt meg keményen kell kúrni, hogy egyszer csak elkezdjen spriccelni a g,ci. Nem vagyok homo, proszrataizgatóval vagy műfarokkal szoktam, vagy a csaj az ujjával.
Sőt. Hereizgatással is van orgazmusom és magömlésem, anélkül, hogy a farkamhoz bárki vagy bármi hozzáérne. De ott is a gyengédség a nyerő. Ki kell ezeket tapasztalni hosszú évek folyamán.
Nem borotválok semmit, a hosszú és dús szőr direkt izgató ingereket visz a bőrbe, sokszor elég csak a szőr végét simogatni, és már teljesen fel vagyok húzva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!