Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzések kavarogtak bennetek, miután először dugtatok?
Bennem csak egy kavargott, mégpedig hogy vagy kirohanok a WC-re, vagy egész este a sz*rt fogom pucolni az ágyról. Barátnőm is így érzett.*
* Valóban így történt. Ennek oka, hogy előtte elvoltunk sétálni, és ettünk 1 gyrost. Hiba volt. Nagy hiba.
"Na ezt már semmiképp nem lehet visszacsinálni... de mi van, ha a következő barátom szűz lányra vágyik? Bár végül is már mindegy."
Egyéjszakásban vesztettem el, azért volt utána a dilemma. De szerencsére nem okozott gondot azóta sem, hogy már nem vagyok szűz :D
egy kedves barátommal történt meg 3-4 honapja még mindig tart ez a szexkapcsolat
nőnek érzem magam mellette
ez egy jo döntés volt hogy neki adtam a szüzességem meg érdemelte megbecsülte és engem is mint Nő mint barát kell ennél több ?
tapasztalt férfi 4 szer szexeltünk egy éjszaka alatt és nem csak elélveztem hanem kiis elégültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!