Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a férfiakat taszítja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiakat taszítja a szilikonos mell, akkor miért nem tudják levenni róluk nyáron a szemüket?

Figyelt kérdés
Nem mintha zavarna a figyelem, csak ellentmondásosnak érzem.
2015. jún. 13. 14:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Engem aztán nem taszít, csak ne legyen túlzás.
2015. jún. 13. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:

mások nevében nem tudok nyilatkozni nálam a következő a helyzet: nagyon idegenkedek a mű dolgoktól pl. meglátok egy szép lányt mondjuk télen egy étteremben ül semmi nem látszik rajta de ha kiderül hogy műlába van onnantól szinte taszít pedig kinézetre pont ugyanúgy ül ott mint 1 perccel azelőtt amikor még nem tudtam

a mű mellekkel is hasonló a bajom van amiről messziről virít hogy egy mű lufi valaki direkt ilyet szeretne sok férfi ilyenre bukik

viszont a mai sebészetben már tudnak nagyon természeteshez hasonlóakat is csinálni ha a lánynak nincs túlzott igénye és DD-s melleket kér 165cm 42kg létére

szóval lehet hogy ruhában ránézésre nem lehet egyből megállapítani hogy műmell vagy nem ekkor persze szívesen megnézem, de mihelyst megtudnám hogy mű teljesen másképp látnám onnantól és inkább taszítana és csak arra tudnék gondolni hogy ott van egy szegény fogyatékos ember akinek a testébe egy protézis van beültetve ami jelen esetben nem fog vagy végtag protézis hanem emlő

2015. jún. 13. 15:39
 13/15 aladar12 ***** válasza:
magamon és ismerőseimen azt vettem észre, hogy a férfiszemet vonzzák a kerek formák. emiatt kb minden cicit megnéznek. az, hogy melyikkel jó játszani, az már más tészta.
2015. jún. 13. 16:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Kezdjük azzal, hogy milyen jogon veszed a kollektív férfi nemet egy kalap alá? Soha sem állítottam, hogy nem jönnek be a szilikon mellek. Ellenkezőleg. Ma már egész jól meg lehet csinálni és jobb mint a síkság. A másik, milyen figyelem? Megcsináltattad a szilikon csöcseidet most meg zavar a figyelem?
2015. jún. 13. 22:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Mert nem normálisak.

Mindannyian örülnünk kellene neked. Bárcsak több hozzád hasonló nő lenne. Remélem hatalmasak a cicikóid.

Bárcsak minden nőnek szilikonos cicije lenne.

2015. jún. 16. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!