Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden Szilikonos mellű nőnek fontos a luxus és a pénz?
Szeretnék egy olyan szép kerek szilikonos mellű hölggyel megismerkedni, aki normális, lehet vele beszélgetni, és természetesen nagyon csinos. Van ilyen?
Abból kiindulva, hogy drága volt a szilikon megcsináltatása, valószínűleg fontos neki a pénz.
Tehát csak akkor lehet ilyen barátnőm, ha (azt mutatom kifelé) hogy tele vagyok pénzzel? Muszáj kopasz tahónak lennem szakadt BMW-vel döngetnem a zenét a főutcán, hogy egy szép kerek mellű barátnőm legyen??
Vagy hogyan ismerkedhetek meg egy ilyen hölggyel? NAgyon kíváncsi vagyok erre. Van normális állásom, lakásom, életem, pénzemet beosztom.
Első sorban szilikonos mellű hölgyek véleményét várom! (hiszen ők azok akik a kérdésemben leginkább kompetensek)
27 F diplomás
Okés, hátrább az agarakkal, és köszi a kritikát...
(nem tudott különösebben felizgatni. Engem most EZ Érdekel és kész.)
ÉS akkor most várom a Kompetens hölgyek véleményét! :)
Értem, tehát a legtöbb ilyen nő csak "hiú villogásból" , hogy még feltűnőbb legyen, és hogy még többet megbámulják, csináltatja meg a melleit.
Tehát akkor el bírom képzelni hogy mekkora egója lehet a beavatkozás után, ha már előtte is annyira egoista volt, hogy feltétlenül be akart ruházni a "szépségébe".
Tehát akkor szinte megközelíthetetlen értelmes úton, módon, pl. megszólítás útján. Ez egy nehéz kérdés.
De hát mégis hogyan kell közelíteni hozzá akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!