Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiakat taszítja a szilikonos mell, akkor miért nem tudják levenni róluk nyáron a szemüket?
Figyelt kérdés
Nem mintha zavarna a figyelem, csak ellentmondásosnak érzem.2015. jún. 13. 14:32
2/15 A kérdező kommentje:
Ezt olvasom mindenhol.
2015. jún. 13. 14:37
3/15 anonim válasza:
Ha normálisan meg van csinálva, akkor látványnak kíváló.
4/15 anonim válasza:
Mármint akkor jól értem, hogy a te szilikon melleidet nézik? Látványnak tök jó dolog, de fogásra nem gyengén eltér a természetestől. Legalábbis így hallottam, én még nem fogtam.
5/15 A kérdező kommentje:
# 4
Ez meg tévhit.
2015. jún. 13. 14:43
6/15 anonim válasza:
Én nem tudom, még nem fogtam mondom, csak ezt állítja mindenki. :D
7/15 anonim válasza:
Mert jól néz ki, viszont fura a fogása.
8/15 anonim válasza:
A zsiráfot is megnézik az állatkertben, mégse akarja egyik sem hazavinni :D
Viccen kívül pedig valszeg azért mert természetellenes ahogy oda van tapasztva a mellkasra a szilikon cici. A természetes melleknek pl. járás közben szép mozgása van és teljesen más a kontúrja is.
9/15 anonim válasza:
Mert nincs olyan, hogy "A férfiak". Különbözőek vagyunk. Ez még sosem jutott eszedbe? Van aki kedveli, van akinek mindegy, és van aki nem szereti. Fantasztikus, nem? Szinte hihetetlen.
10/15 anonim válasza:
ez nem teljesen egyértelmű? minden mellet, feneket megnézünk legyen az valódi vagy mű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!