Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Pisiltetek már be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Pisiltetek már be szex (orgazmus) közben? Mit szólt hozzá a párotok?

Figyelt kérdés

Nekem néha elő szokott fordulni, úgyhogy már mindig ügyelnem kell, hogy pisiljek előtte :D

21/L

2015. jún. 9. 15:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még csak késztetésem sincs rá soha, pedig inkább utána megyek el pisilni, van, hogy úgy állunk neki hogy már pisilnem kell. Akció közben elmúlik.

Nem lehet, hogy a tiéd spriccelős orgazmus volt inkább? Az nem egyenlő a bepisiléssel.

21L

2015. júl. 26. 17:51
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk még nem sikerült úgy szexet be fejezni hogy valamejinkünk be ne pisilt. De ere mindig felvoltunk készülve gumi lepedővel.
2015. júl. 26. 22:03
 13/23 Tiboo Martino ***** válasza:
100%

Mikor először volt az akkori barátnőmnek, ő is azt mondta nagyon pisilnie kell. Ennek már 10 éve, fiatalok voltunk, a szüleinél kiosontunk a konyhába meztelenül kajálni (nem evés lett belőle :D). Mikor már közel járt akkor mondta, ezt, hogy "Úr Isten pisilnem kell nagyon" de, hogy menjen ki így a szülei előtt. Mondtam neki engedje el majd feltöröljük. Úgy is lett de én éreztem is h elég sikamlós meg átlátszó, még az illata se pisiszag. Aztán soxor előfordult még nem is tudtuk mi az pontosan. A net se volt még elterjedve arrafelé akkoriban úgy mint most de nem is néztük.

Ő nem volt szűz, nekem viszont ő volt az első és ismeretnen vizekre tévedtünk.

Annyit tudtam utána mindig, hogy nagyon beingerelt csikló és jól betalált Gpont izgatás kell hozzá

Manapság már tudom, h spriccelős(Squirting) orgazmusnak hívják.

Azért érzik pisilési ingernek mert a húgyvezeték vége felé a belső falán kis mirigyek találhatók amikből jön ez a "váladék" hasonló stimulálás hatására mint ahogy az imént említettem, de ez valószínű egyénenként is változik hogyan érhető el.

Szerintem kérdező nálad is nagy valósíinűséggel ez történt, szóval nyugodtan engedd el magad!

2015. júl. 27. 14:14
 14/23 anonim ***** válasza:
Izgi!
2015. aug. 7. 10:43
 15/23 anonim ***** válasza:
nekem néha szokott itthon lenni olyan elég durva :DD
2015. okt. 1. 21:54
 16/23 anonim ***** válasza:

Hogy én miért nem fogok ki ilyen barátnőt.....

Szerencsés a párod.

29F

2015. okt. 1. 22:23
 17/23 A kérdező kommentje:

Amugy meg noknel miert ne lehetne egyszerre elvezni es pisilni?

Ahogy pulzal a huvelyunk orgazmuskor, ( az kb olyan erzes mintha meg-meg szakitanank a pisilest) es amikor elernyedes pillanata van, akkor a "pisilo izmok " is elernyednek, hoppa, par masodpercig pulzalaskor......

Bocsi h nem szakkifejezeseket hasznaltam

2016. jan. 6. 01:41
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, mást sem hallottam még problémázni rajta.
2016. jan. 6. 07:11
 19/23 anonim ***** válasza:
19%

Szerencsére nekem még nem volt ilyen, nem túl gusztusos, bocs :/ (Már ha valójában pisi volt az)

24/L

2016. jan. 6. 08:08
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

#19-eske!

Lány létedre ekkora tütüke vagy?

Neked az a fajta " szép" szex kell ahol hiányoznak a közben kialakuló egyre őrültebb vágyak beteljesülése,és annak hatásai? Egy ffinek,nincs jobb visszajelzés,mint amikor egy nő szét örjöngi magát orgazmusa közben.

Ott folyhat minden alul fölül ,ki törődik vele?..jó és kész !

Másképp nem tudtam rövidre fogni a lényeget....

2016. jan. 6. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!