Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Pisiltetek már be szex (orgazmus) közben? Mit szólt hozzá a párotok?
Figyelt kérdés
Nekem néha elő szokott fordulni, úgyhogy már mindig ügyelnem kell, hogy pisiljek előtte :D
21/L
2015. jún. 9. 15:16
1/23 anonim válasza:
Én sokszor pisilek a párom előtt, szex közben is, mert felizgatja. Volt, hogy nem önszántamból, de bepisiltem egy kicsit amikor elmentem.
2/23 anonim válasza:
Mi külön szeánszt tartunk pisiszex alatt. :) Imádjuk mindketten...
3/23 anonim válasza:
Én csak majdnem bepisiltem orgazmus közben egyszer, mondtam is a páromnak, hogy kimennék gyors, de nem engedte, azt mondta, hogy nyugodtan pisiljek. Betegnek tartottam, pedig nincsenek aberrációi, de nyilván izgatta meg hízelgő volt neki, hogy úgy a csúcsra juttatott, hogy be akartam pisilni. Ha belsőséges, meghitt szexed van a pároddal, semmi sem
tabu vagy ciki. :)
4/23 anonim válasza:
Legutóbbi párommal előfordult pár alkalommal, érdekes, aranyos volt :)
5/23 anonim válasza:
itthon volt már és orgazmus előtt azért elég durva :))
6/23 anonim válasza:
volt pár olyan barátnőm akik annyira élvezték hogy közbe bepisiltek de mondtam nekik hogy semmi gond engem nem zavar sőt örülök hogy jól érezte magát és igy hatalmas at élvezett
volt akit úgy kinyaltam hogy elélvezett közbe kicsit pisilt is de jó volt nekem is jól esett
8/23 anonim válasza:
Biztos, hogy valóban pisiltetek, nem csak elélveztetek? :)
9/23 anonim válasza:
Biológilag nem lehet egyszerre pisilni és élvezni, tehát grat. lényeg, tudtok spriccelős orgazmust, nem kell annak mindig spriccelnie :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!