Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak máshogy, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak máshogy, hogyan legyen jobb? csikló orgazmus, többi lent

Figyelt kérdés
Önkielégítésnél vagy az ujjam használom, vagy párnát "lovagolok" addig, amíg jön a tipikus egyre feszültebb, mélyebb orgazmus előtti érzés, ami után nem robbanok, hanem mintha elmúlna, semmi nélkül, pedig nem hagyom abba. Mi lehet a gond, vagy hogy érhetném el, hogy elélvezzek?

2015. jún. 7. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Mikor érzed, hogy jönne már a "vége", akkor ujjaztad meg magad :) Nálam garantált a kielégülés, jó érzés :3

L20

2015. jún. 7. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Az konkrétan mit jelent, hogy az ujjadat használod? Elég sokféleképpen használhatjuk közben az ujjunkat... :)

21/L

2015. jún. 7. 12:04
 3/9 A kérdező kommentje:

első válaszoló köszönöm, majd kipróbálom :)

második, a csiklóm izgatom körkörös, vagy fel-le mozdulatokkal

2015. jún. 7. 12:08
 4/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok ismét.

Azt próbáltad már, hogy a csiklóizgatással egyidejűleg lassan, finoman elkezded ujjazni magad?

Egyébként, hány éves vagy, ha nem titok?

2015. jún. 7. 12:13
 5/9 A kérdező kommentje:

próbáltam, de az ujjazásnál nem sokat érzek, a csikló intenzívebb

amúgy 20 éves vagyok

2015. jún. 7. 12:16
 6/9 magicmountain ***** válasza:

Keress rá a Kegel-gyakorlatokra, és gyakorold! Ez egyfajta intimtorna, amitől jobb lesz az orgazmus.

Az anális izgatás is jó lehet.

28/F

2015. jún. 29. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem érzek semmit ujjazásnál, de izgat hogy magamba nyúlok. Játszadozz sokáig magaddal, lassan kezd el ruhában majd vetkőzz le szép lassan. Nyak, mellbimbók, combok hosszas cirógatása után bugyin keresztül simogasd magad, aztán mikor nem bírsz magaddal tépd le és ujjazd magad! Ne érj a csiklódhoz sokáig. Próbáld ki úgy mintha a párnát lovagolnád, de közben magadban vagy...:) ezek után ha a csiklódhoz érsz az egész tested bele fog borzongani az érintésbe :)
2016. febr. 7. 01:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Lányok lányok ácsi. Ha kedvetek van egy szűz fiúhoz, csak írjatok rám nyugodtan. 21 vagyok, 183 cm, barna mindenem es asszimetrikus az arcom. De nem csak az arcom :)
2016. okt. 24. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja és fehér vagyok, nem úgy barna mindenem, hogy kevert etnikumú lennék...
2016. okt. 24. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!