Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok a borostás pasi jön be nektek vagy aki frissen van borotválkozva?
Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 14:58
12/29 anonim válasza:
Én a frissen borotváltat jobban kedvelem. :)
14/29 anonim válasza:
A pasi arcszerkezetétől és a kedvemtől függ.
Barátomon nagyon szeretem mindkettőt.
15/29 anonim válasza:
Kérdező: ha szeretnél személyes véleményt, akkor küldj magadról egy fotót borostásan és frissen borotválkozottan is. :)
16/29 A kérdező kommentje:
Rendben, kinek küldjem?
2015. jún. 6. 17:44
18/29 anonim válasza:
Vannak fiúk/férfiak, akiknek "rosszul", nem egyenletesen nő a borostájuk, pl. az álluk és szájuk környékén van szőr, de a fülük és a szájuk között alig. Nekik inkább legyen mindig frissen borotvált mert az áll jobban, de ha egy férfinak egyenletesen tud nőni a szőre mindenhol az arcán az már jobb mint a csupasz.
19/29 anonim válasza:
Nekem, olyan arabos kinézetűnek tűnnek a szakállas férfiak, mintha nem az európai kultúrához tartoznának. Idegen, mintha álarc lenne rajta.
20/29 anonim válasza:
Az ápolt férfi vonzóbb, mint akinek bogarak mászkálnak a szőre közt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!