Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak mennyire fontos, hogy mekkora a pasi farka petyhüdten?
Jobban felizgultok egy olyan szerszámra, ami nagyobb méret nyugalmi állapotban is, vagy az az izgatóbb, hogy milyen kicsiből milyen nagy tud lenni, tehát a méretváltozás?
Itt nyilván a vizuális hatásról van szó, ami hozzájárul a nemi izgalomhoz, nem arról, hogy ez számítana a szex minőségében vagy a farok élvezhetőségében.
Úgy is feltehetném a kérdést, hogy ha neten meztelen aktot láttok, melyik szerszám tetszik jobban, a kicsi vér~, ami ki tudja mekkora lehet, és ez benne az izgalmas, vagy a nagyobb hús~. És azon belül is inkább a vaskossága vagy a hossza?
engem a mérete hidegen hagy lankadtan
ha valamit megnézek már raja, az a színe meg a formája
az az izgalmas mikor felállitják a 10cm ből a 18 centis keményet
ti még nem jártatok úgy hogy az első menet után bent hagytátok és osszement
mikor meg 10 perc mulva kezdett megvastagodni ujra akkor a csaj 2x 3x is elélvezett közben kis mozgatás közepette meg csiklo izgatással
2 csajjal már csináltam nagyon élvezték.
de én is
Egyáltalán nem érdekel.
A párom farka sem egy díszpéldány petyhüdten, de izgalmi állapotban annál inkább, és ez a fontos! :)
21/L
ne legyen nagy mert akkor mereven nem fér a számba.és valóban jólnézki ahogy egyre nagyobb ,és feleáll,hogy aztán...és a végén ujra kis helyes lesz amit lehet szeretgetni.
persze a nagyot is de nincsmeg a vizuális élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!