Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok! Melyik a jobb szerintetek amikor egy pasi borostás, vagy amikor megvan borotválkozva? Randinál ez sokat szamit? (nyilvan a borosta alatt nem a szakallt ertem)
Én annó randiknál direkt néztem, hogy ki borotválkozik meg, ki nem? Ha annyira se volt hajlandó, hogy tíz percet rászánjon a borotválkozásra a kedvemért, akkor én otthagytam... Én legrövidebb ideig is fél-egy óráig készülök, szóval nekem ez pofátlanság, hogy ők úgy gondolják, hogy akkor semmit se kell tenniük és úgyis jók lesznek.
Viszont párkapcsolatban ha nem mindig csupasz a képe nem zavar, de randinál szerintem jó ha borotválkozol.
20L
ma 23:15
Fura kialakult kép van benned, remélem elkerüllek
a borostát imádom:D
nagyon szexi,férfias.
A borosta nem is szúr.
Mindössze ügyesen a jó oldalára kell születni. :)
Nekem tetszik a borosta, viszont a múltkor már megkértem a párom, hogy borotválkozzon meg, mert úgy kidörzsölte az arcom, hogy elkezdett hámlani a bőröm az érintett területeken.
Tegnap kaptam tőle egy sms-t: "Ha megborotválkozom, hajlandó leszel velem holnap is találkozni?" (nem szoktunk minden nap) :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!