Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régebben érdekkelt a szex de most ngyoon rossz véleménnyel vagyok? 18L
Komolyan beszélek! Isten ad igazi megoldást a problémádra.
Kérdezd őt es imádkozz válaszért! Isten szeret
Ez függ attól is, milyen kapcsolatokat látsz Magad körül. szerintem kevés a jó, sokan vannak egyedül vagy rossz kapcsolatban. A szex nagyon fontos a fiatal srácoknak, ez hormonális hatás, de elég lassan múlik el. Illetve mindig is fontos lesz nekik, de bejönnek majd más szempontok is mellé, amik jelenleg még nincsenek ott.
Hosszútávon minden emberi kapcsolat adok-kapokból áll, akár tetszik, akár nem. A férfi kihasználja a nőt, de a nő is kihasználja a férfit valahogy, a barátok is kihasználják egymást néha, a lényeg, hogy ez egyensúlyban legyen.
Szerintem inkább arról van szó, hogy Te nem akarod adni a tested még, és a srácok pedig elvárják ezt, különben keresnek mást. Mindkét szempont érthető, találnod kell egy türelmes srácot, akinek alacsonyabb a tesztoszterintermelése. Csak sajnos annak meg a kinézete nem tökéletes, és az azért nem fog kelleni Neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!