Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok szokták megmérni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szokták megmérni?

Figyelt kérdés

Azok a csajok akik tudják mekkora a pasijuk mérete....maguk mérik le mérőszallaggal vagy a pasijuktól megkérdezik? Csak kíváncsi vagyok, honnan tudják :D

volt nekem is barátnőm aki lemérte, mert kíváncsi volt.

2015. jún. 5. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Aranyos, ha leméri a lány, csak tök gáz, ahogy megjelenik a félelem az arcán... Ilyen ez a szexszakma..
2015. jún. 5. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Volt már ez is, mármint lemérés, illetve az is, mármint megkérdezés. :D
2015. jún. 5. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Lemerni az olyan gaz, olyan, mintha o meg azt mondana nekem, hogy na akkor alljak ra a merlegre, szoval en csak kerdezni szoktam. 24L
2015. jún. 5. 19:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Nálam nem alakult ki ez a félelem, hogy úristen elég lesz e a csajoknak?

Úgyhogy én soha nem mértem le, nem érdekelt. Persze kérdezgettem őket, hogy mit gondolnak, de mindegyik meg volt elégedve ( vagy hazudtak!! ) ezzel le is tudtam :) nem régen ért véget egy kapcsolatom, a sokadik, és ott találkoztam a kérdéssel: és akkor hány centi? :D

Fogalmam se volt, úgyhogy hozott mérőszallagot :D

Jópofa volt, ahogy méricskélte.

2015. jún. 5. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Szerintem nem gáz lemérni neki. Mondjuk ilyen még nem volt, mint a kérdező esetében, hogy a pasi ne tudta volna, és azért kellett volna megmérni. De ha például láthatóan nagy neki, akkor a méricskélés jó játék, és a pasi is büszkén feszíthet közben. ;)
2015. jún. 5. 19:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem nagy, nem azért mérte meg, csak kívancsi volt mennyi az annyi. Legalább én is tudom :)

A kérdés azért merült fel, hogy elhiszik e a pasijuknak, vagy megbizonyosodnak? Netán saccolnak?

2015. jún. 5. 20:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Jah igen....én nem azért szoktam feszíteni, hogy mekkora a farkam :) egy igazi férfi nem arra büszke, hanem a teljesítményre, aminek nem sok köze van ahhoz mekkora szerszáma van.
2015. jún. 5. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!