Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus lányok szoktak közeledni hetero csaj felé?
Szoktak, mivel ránézésre nem lehet megállapítani az emberekről, hogy a Kinsey skála melyik végére esnek.
A pasikat sem lehet egy kalap alá vonni, teljesen máshogy viselkednek ők is, míg az egyik ezt a másik azt csinálja.
De alapvetően mindkét nem esetében látszik, hogyha vonzónak talál egy másik embert.
Hali!Én nem közeledem,ha tudom,hogy heteró!
De ha egy lány tetszik sem viselkedem vele úgy,mint egy pasi,mivel hogy nem vagyok az! :)
Max kedvesebb vagyok vele,mint másokkal! :D
20/L/L
Én se közelednék valaki felé aki biztosan hetero...annak semmi értelme :D Pont annyira felesleges mint mikor engem zaklatni pasik.
És rám is igaz, hogy ha tetszik is valaki, akkor nem kezdek el úgy viselkedni mint egy férfi :'D Nem is tudnék úgy viselkedni, egyáltalán, ez mit takar? Szerintem a pasik is különbözően közelednek a kiszemeltjükhöz :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!