Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltatok volna ilyen helyzetben a buszon?
Tömve volt a busz, tényleg, mozdulni se lehetett. És azt éreztem, hogy a mögöttem álló srác, mintha a fenekemhez dörzsölte volna a micsodáját. Nem mertem szólni neki, lehet nem direkt csinálta, csak tényleg annyian voltak a buszon, és akkor még én lettem volna a bunkó. Próbáltam mindig előrébb araszolni kicsit, de "jött utánam", meg előttem is álltak. Nagyon rossz volt, alig vártam, hogy leszállhassak.
Ti mit csináltatok volna?
ha nincs helyed ütni, akkor rászólsz, hogy mit képzel...mint a nyanyák...
de elég nevetséges, hogy nem tudtál elszabadulni...
"Uram, kérem ne lökdössön, így is nehezen tudok kapaszkodni."
Velem a négyeshatoson esett meg hasonló többször is. Az elsőnél lefagytam és nem is mertem se szólni, se semmit csinálni. Amúgy rohadt megalázó az egész helyzet. De a többinél mindig szóltam. Aki nem vette a lapot, annak utána másodszorra azt mondtam, hogy vigye a farkát a közelemből. Így, szó szerint. Ez eddig mindig hatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!