Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit csináltatok volna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csináltatok volna ilyen helyzetben a buszon?

Figyelt kérdés

Tömve volt a busz, tényleg, mozdulni se lehetett. És azt éreztem, hogy a mögöttem álló srác, mintha a fenekemhez dörzsölte volna a micsodáját. Nem mertem szólni neki, lehet nem direkt csinálta, csak tényleg annyian voltak a buszon, és akkor még én lettem volna a bunkó. Próbáltam mindig előrébb araszolni kicsit, de "jött utánam", meg előttem is álltak. Nagyon rossz volt, alig vártam, hogy leszállhassak.

Ti mit csináltatok volna?

2015. jún. 5. 16:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
13%
szerintem te ezt élvezted, különben nem írnád ide ki, nincs igazam? ;)
2015. jún. 5. 16:46
 2/17 anonim ***** válasza:
13%
ilyen nekem is volt, én tökön ütöttem....arra mindig van hely...így az elsőnek van igaza, kicsit talán élvezted is :)
2015. jún. 5. 16:47
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Hagynod kellett volna neki hogy legalább megujjazzon.
2015. jún. 5. 16:48
 4/17 anonim ***** válasza:
50%
jah szerintem is elvezte :))
 5/17 A kérdező kommentje:
Nincs. Ki élvezi ha egy idegen ember hozzá dörzsölőzik?
 6/17 anonim ***** válasza:
32%

ha nincs helyed ütni, akkor rászólsz, hogy mit képzel...mint a nyanyák...

de elég nevetséges, hogy nem tudtál elszabadulni...

2015. jún. 5. 16:50
 7/17 anonim ***** válasza:
50%
hat ha epp szexehes vagy akkor elvezed :p
2015. jún. 5. 16:50
 8/17 anonim ***** válasza:
Hogyhogy ki szereti? Hát te. Legalább leszoptad a farkát?
2015. jún. 5. 16:54
 9/17 A kérdező kommentje:
Vakok vagytok? Leírtam, hogy nem mertem szólni, mert ha nem direkt csinálta, hanem tényleg a tömeg miatt volt és őt is löködték, én meg beszólok, akkor én lettem volna a kényes p***a, aki nyavajog a tömeg miatt. Előttem meg álltak, most löktem volna félre mindenkit? És ha élveztem volna akkor minek írnám ki?
2015. jún. 5. 16:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"Uram, kérem ne lökdössön, így is nehezen tudok kapaszkodni."

Velem a négyeshatoson esett meg hasonló többször is. Az elsőnél lefagytam és nem is mertem se szólni, se semmit csinálni. Amúgy rohadt megalázó az egész helyzet. De a többinél mindig szóltam. Aki nem vette a lapot, annak utána másodszorra azt mondtam, hogy vigye a farkát a közelemből. Így, szó szerint. Ez eddig mindig hatott.

2015. jún. 5. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!