Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit választanátok? 21F.
Ha egy nap arra mennétek haza, hogy a barátotok/barátnőtök egy másik férfival/nővel kefél.
1. Végignéznéd az egészet.
2. Kiakadnál és balhé.
3. Beszállnál harmadiknak.
Kort és nemet is írjatok. :)
ugyan már !:)) nem csalna meg engem senki soha,ráadásul ki az a pasi aki felmerne jönni a lakásomra? az én lakásomba még a barátnőim sem maradhattak egyedül.
majd pont felmerne ide jönni valaki :D
szóval ilyen nem történhet velem :D egyszerűen nem,mással biztos,az még nézné is,de nem én nem ilyen vagyok.
nekem van tekintélyem,nem is kevés,és szerethető kis plüssfigura vagyok :))))) csaljatok meg!! kiálthatnám is akár! úgyse tennék :)
ezért csak elméleti válasz volt.
sok rib**anc nővel jártam mégse csalt meg egyik se,mert tiszteltek,igen! és csodáltak is! mert engem még ők is!
,és tudod mit?
nem fájt volna ha megcsaltak,versenyeztem volna velük,hogy egy hét alatt ki talál minőségibb dugó partnert.
NA DE!! ez olyan mintha a főnök arra menne be hogy egy takarító,ül az asztalnál feltett lábakkal,és szívja a szivarját.....tiszteletlenség,és ezt velem nem lehet megtenni,
egyedül ez számít az egészben
hogy lenne merszük rá!
de nem lenne
és itt vége
az elméletnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!