Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit választanátok? 21F.
Ha egy nap arra mennétek haza, hogy a barátotok/barátnőtök egy másik férfival/nővel kefél.
1. Végignéznéd az egészet.
2. Kiakadnál és balhé.
3. Beszállnál harmadiknak.
Kort és nemet is írjatok. :)
Ebből a háromból biztos, hogy egyiket sem tenném.
Nagyon nyugodt természetem van, balhézni és cirkuszolni olyankor sem szoktam, amikor a tapasztalatom szerint a nők kb. 99 %-a így reagál. Biztos megdöbbennék amúgy, de nekem az lenne természetes egy ilyen helyzetben, hogy távozom, ahogy érkeztem. Már csak azért is, mert a szex két ember privát szférája, és akkor is az, ha az egyikük eddig hozzám tartozott, másrészt ez nem az a helyzet, amikor bármi értelmeset tudnék tenni azon kívül, hogy magukra hagyom őket.
Adnék magamnak időt, hogy egyáltalán felfogjam, és amennyire lehet, helyre tegyem a dolgot magamban, aztán majd később (talán másnap) leülnék a párommal megbeszélni a szétköltözés részleteit. Ha magától el akarna valamit mondani arról, hogy miért történt, ami történt, vagy hogy hiányolt-e esetleg valamit a kapcsolatukból, akkor meghallgatnám, de magamtól nem kérdezősködnék róla.
Aztán ha ezen túl vagyunk, próbálnám mielőbb feldolgozni, amit történt, és úgy elengedni egymást, hogy inkább a sok jóra emlékezzek majd, amit neki köszönhetek, mint arra, ahogy elváltak útjaink. Biztos nem lenne könnyű, mert egyrészt maximálisan megbízom benne, másrészt jó emberismerőnek tartom magam, és az élet sokszor visszaigazolta, hogy nagyon jók az emberekkel kapcsolatos intuícióim, így valószínűleg azon sem lenne könnyű túltenni magam, hogy ennyire félreismertem, meg hogy nem voltak meg az antennáim ahhoz, hogy megérezzem, hogy valami nincsen rendben köztünk egy ideje.
De próbálnám a dolog jó oldalát nézni, mert amúgy nagy "újrakezdő" vagyok az életben minden téren, és szeretem a változásokat, így szerettem azokat az időszakokat az életemben, amikor újra független voltam egy szakítás után, és egy hosszabb-rövidebb befelé fordulós időszak után lehetett újra ismerkedni, bizonyos értelemben új életet kezdeni.
# 18
Így belegondolva, tényleg mennyivel jobb lehet annál, ha valaki egyszerűen szakít, miután megcsalta a párja, és emberi méltóságát megőrizve továbblép az életben, ha ehelyett verekszik, vagy késel és elborult agyú gyilkost csinál saját magából, aztán hosszú évekig a sitten rohad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!