Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az beteges, hogy egyszer mindenképpen (! ) szeretnék szűz lánnyal is lenni?
Valamiért piszkosúl beindít, csak a gondolat is, hogy őt még nem érintette más... Ha csak orálozott, vagy orálozták is az úgy már nem lenne az igazi.
19/f
Én szűz vagyok. De ilyen célból nem feküdnék le senkivel. Úgy vagyok vele,hogy ha ennyit vártam ezzel akkor szerelemből történjen. De azt hiszem hogy hamarosan meg is fog történni, mert végre szerelmes vagyok, és a szexet is nagyon akarom :)
20/L
A szüzesség egy alap elvárás kellene legyen a nőkkel szemben. Lehet lepontozni. Évezredeken keresztül érték volt a "női tisztaság", számomra most is az.
Attól még, hogy mai liberalista propaganda állati szintre süllyeszti az embert, még egy általános igazság nem változik meg.
19/F
szia, én pár napja voltam...nem egy nagy szám
sokkal jobb a tapasztaltabb
szerintem nem beteges, főleg ha nem csak egyszer megfekteted aztán mehet amerre lát, mert az úgy nem fair, én amúgy szűz vagyok és csak hosszútávú kapcsolat reményében feküdnék le a szerelmemmel aki jelenleg nincs
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!