Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak olyan szűz lányok,...

Vannak olyan szűz lányok, akik mindenképpen szűz férfivel akarják elveszteni, és utána örökre vele együtt maradni?

Figyelt kérdés
Akik képesek kitartani 1 kapcsolatban, és van bennük kitartás, hogy ha valami elromlik, akkor azt helyrehozzák közösen ahelyett, hogy mennének új dugópajtit keresni.

2015. márc. 14. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincsenek.
2015. márc. 14. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
9%

mindne nő aljas és pénzéhes.

Szerinted...?!

2015. márc. 14. 21:49
 3/5 anonim válasza:
100%
2-es ha ez meglátják a lányok/nők akkor lesz kapsz...
2015. márc. 14. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ilyesmi vagyok :) várok még az igazira és remélem, hogy szűz lesz a nagy Ő:) 16/L
2015. márc. 14. 22:01
 5/5 anonim válasza:

szerintem hülyeség. mármint persze. szűz vagyok. ha nem vagyok szerelmes nem fogok lefeküdni senkivel. de 1. ha tönkre megy a kapcsolat nem kell erőlködni már rajta hogy na csak azért is a szép emlékek miatt maradjunk együtt 2. ha érdemes harcolni érte hát persze hogy fogok. logikus.

3. szerintem se nem előny se nem hátrány ha a fiú szűz. én tuti nem fogom direkt azt előnyben részesíteni aki még az / már nem az. teljesen mindegy. ha szeretem annyira hgy neki adjam a szüzességem nem fog érdekelni hogy ő pont szűz e vagy sem.

2015. márc. 20. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!