Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szerintetek ez felválla...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek ez felvállalható? Szex után szeretném a barátnőmről/ből fenyalni a saját cuccomat de sosem mertem kipróbálni mert félek hogy kiábrándítóan hatna .

Figyelt kérdés

#cum eating
2015. jún. 4. 15:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
lánytól függ, én nem bánnám, mert izgat az ilyesmi
2015. jún. 4. 15:52
 12/20 A kérdező kommentje:
9es: van barátnőm és szeretem csak nem merem neki ezt elmondani mert félek hogy kiborulna ezért vagyok kiváncsi előbb hogy mi az általános vélekedés ez ügyben a csajok körében.
2015. jún. 4. 15:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg elég bizarr, de olyan tiltottan izgató-- számomra legalábbis.. szerintem olyan 50-50, hogy bevàllalja-e a baràtnőd vagy nem. Mikor veszed rá a bátrságot? :)

19L

2015. jún. 4. 16:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg próbáldki, h beleélvezel és utána mondod neki, hogy most nagyon szivessen nyalnád még egy kicsit, és akkor a lány is élvezi, és te is kipróbálod, hogy tényleg a gyakorlatban is felizgat-e, ha igen, akkor mondd el neki utána, hogy ez téged mennyire felizgatott 22/N
2015. jún. 4. 16:14
 15/20 A kérdező kommentje:
13as: azon gondolkodtam hogy hétvégére szervezek egy romantikus estét,virág,vacsora a kedvenc éttermünkben,kis iszogatás és utána szexnél ,mikor már teljesen be van zsongva a fülébe súgnám hogy miután elélveztem szeretném kényeztetni a csatakos kis pun**iját. remélem bevélhat de aggódok is nagyon.
2015. jún. 4. 16:15
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
sztem ez jó terv
2015. jún. 4. 16:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Még nem volt ilyenben részem, de számomra belefér. Alapból vonzónak találom, ha egy pasi nem undorodik magától. Érdekes lenne kipróbálni ilyesmit.
2015. jún. 4. 17:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Na, mi történt? :)
2015. jún. 13. 14:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Most komolyan mi tortent???
2015. júl. 2. 21:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Próbáld úgy, hogy hamarabb elélvezel mint ő, egyenesen bele a puncijába. Utána mivel ő még nem elégült ki, a nyelveddel folytatod neki, jól kinyalod, hogy ő is kielégüljön. Hidd el nem fog tiltakozni egy pillanatra sem. :)

Nekem ez a módszer minden lánynál működött, mert nem azt látták bennem, hogy a saját spermámért csinálom, hanem azt hogy véletlenül túl hamar elsültem, de ennek ellenére meg akarom adni nekik is a gyönyört a nyelvemmel. Még nőttem is a szemükben, hogy nem hagyom kielégítetlenül őket. :)

Szóval minden azon múlik, hogyan adod elő a dolgot. Ha van egy kis korai magömlésed az ilyenkor még előny is, nekem is volt néha ettől függetlenül is. De mire kinyaltam az összes spermámat, és a csaj is elélvezett, addigra újra harcra kész voltam, mert nagyon felizgatott a szituáció, és jöhetett a második menet.

2021. febr. 4. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!