Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak bizonyos részének miért az a mániája ezen az oldalon, hogy minden lányra ráakarják tukmálni a saját farkukról készült képeket? Mire jó ez?
mivel élőben úgysem látja lány, így itt osztják meg :D elmondhassák, "az enyémet már látta lány" :D
vagy épp erre izgulnak...ki tudja...
mert kiskiváncsi egy meleg srác! :)
elöbb láttam egy máááásik topikban! ;)
Ha legközelebb kapsz valakitől olyan képet akkor ne b*szd le csípőből és ne tiltsd. Helyette inkább kezdj el vele beszélgetni emberi módon, és kérdezd meg tőle te magad, hogy neki ez miért is jó.
Én ezt szoktam csinálni és meglepő módon sokféle választ kaptam már, szóval mindenkinek más a célja ezzel.
én is mondtam már véleményt, küldött képet, megkérdezte szerintem milyen én meg elmondtam. szólt előtte, hogy úgy nyissam meg, hogy ne lepődjek meg, de egy f***t fogok látni, ennek tudatában nem is akadtam ki. szépen elmondtam, hogy szerintem milyen és kész. gondolom nem volt épp partnere, akinek megmutathatta, máshogy meg nem kérheti ki a véleményt, elvégre személyesen csak nem mehet oda lányokhoz/fiúkhoz, hogy, figyifigyi hogy tetszik a farkam.
nincs ezzel semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!