Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiak ti undorodtok a saját nemiszervetek látványától?
Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 09:05
2/10 anonim válasza:
Miért kellene a saját farkamtól undorodni?
3/10 anonim válasza:
Én minden egyes porcikámtól undorodom. Ez még nem is lenne baj. A baj az az, hogy a lányok meg még annál is jobban undorodnak a külsőmtől, így pedig soha nem lesz senkim.
4/10 A kérdező kommentje:
# 3 ha így állsz magadhoz, akkor ne is csodálkozz.
nem kell undorodni, csak arra vagyok kíváncsi, ha megláttok 1 farkat, akkor undorodtok tőle, vagy csak egyszerűen hidegen hagy.
2015. márc. 12. 09:13
5/10 anonim válasza:
3. látják rajtad. Őket nem az zavarja, ha csúnya vagy, hanem ha ez téged zavar.
6/10 anonim válasza:
Mindig amikor letolom a gatyámat megrettenek, hogy már megint ott van! Szerintem éjjel rám vadászik és elvágja a torkom vagy az arcomba nyomja a párnám. Én félek tőle!
7/10 anonim válasza:
Dehogyis, a legszebb testrészem.. :D
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2015. márc. 12. 11:57
10/10 anonim válasza:
Dehogyis,inkább kedvelem,gyakran dédelgetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!