Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért kínoztok minket fiúkat ezzel nyáron?
végig megyek az utcán vagy westenden, mit látok?
csajokon már alig van ruha, mellek fele kint van, szoknyák, puncira feszülő kis nacik,nem győzőm nézni azokat a puncikat, lábak kitéve, szandálba, festet piros,meg kék körmök...kész vagyok, hazajövök és utána alig birok lehiggadni, ez nem igazságos, mert ha odamegyek egy hozzátok csajok megkapom,hogy van barátotok, illetve megfogni nem szabad titeket. ez olyan mintha 1 hete nem ettél volna csupa jo kaja kirakva eléd de csak nézheted :(
1, Rohadt meleg van.
2, Ezért edzek és sportolok többek között.
3, Ha pedig már jó a testem, hadd nézelődjetek.. kis önbizalompótló a sok nyálcsorgató tekintet. Aki ezt tagadja, az valamilyen szinten nem mond igazat, mert minden lánynak imponál, ha megfordulnak utána. ;)
19L
23-as minden szavával egyetértek. :) Ha már jó a testünk igazán nem várhatjátok el, hogy ne mutogassuk. Persze a mutogatás meg a kvás öltözködés között én különbséget teszek, de hát akkor is. És jól tud esni az, ha jobban kidobom a melleimet és megbámuljátok. :D
23/L
Látom, nem tetszik az őszinteség... kérdeztél, én meg válaszoltam. Jól esik itt nyafogni? Inkább kapd össze magad és szerezz egy olyan barátnőt, aki csinosan öltözködik...
És most jönnek a `nna a sok ri banc`- típusú kommentek? :D
utolso, ti csajok mindig utáljátok az általánositást,holott annak az alapja mindig igaz,
azért jövök össze olyannal,mert jobbat nem kaptam ennyi
mondjuk ha egy szexi kezdene el tapogatni aki tetszik meg bejön, az nem zavarna
először fura lenne kicsit, de utána nem zavarna sztem
21-esnek van igaza - nem a meleg miatt öltözködnek így :D
Én ma például szellős ruhácskát vettem föl, mert szétizzadt volna a puncim forrónadrágban.
Amúgy cicanadrágot télen is hordanak olyan nők, akiknek az egészség nem fontos, csak az, hogy bámulják őket.
Kérdező, te meg fordulj már el egy kicsit az evilági dolgoktól :D És ez:"azért jövök össze olyannal,mert jobbat nem kaptam ennyi" rendkívül sértő a barátnődre nézve... Lehet, hogy ő azért van veled, mert szeret, ám tőled kapna jobbat is! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!