Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért kínoztok minket fiúkat ezzel nyáron?
végig megyek az utcán vagy westenden, mit látok?
csajokon már alig van ruha, mellek fele kint van, szoknyák, puncira feszülő kis nacik,nem győzőm nézni azokat a puncikat, lábak kitéve, szandálba, festet piros,meg kék körmök...kész vagyok, hazajövök és utána alig birok lehiggadni, ez nem igazságos, mert ha odamegyek egy hozzátok csajok megkapom,hogy van barátotok, illetve megfogni nem szabad titeket. ez olyan mintha 1 hete nem ettél volna csupa jo kaja kirakva eléd de csak nézheted :(
Önkontroll...
Egyébként melyik a kevésbé rossz: ezt nézni, vagy azt, ahogy becsomagolva szarrá izzadják magukat a lányok a nagy melegben?
Hát, mi lányok ilyenek vagyunk. Nyaranta néha (persze ízlésesen) én is kirakom :) A nyár ilyen. :)
Megfogni meg persze hogy nem szabad. Hozzám odajönne egy vadidegen és tapogatna, hát ütnék az biztos :)
jobb télen,akkor nyugi van,
meg nektek könnyebb, nőnek lenni mert nektek nem kell ezen átmennetek férfiakkal,mivel a férfiak nem szexin, kihivoan néznek ki
Már bocsi, de ti férfiak se vagytok jobbak...
Az előbb jöttem haza bringázásból, és három srác jött velem szemben... egy szál rövidnadrágban mind, és olyan felsőtesttel, hogy wááááh....
Rajtunk legalább van felső...
Rohadt meleg van... húzzunk télikabátot?
Figyelj,ha mi látunk egy helyes fiút,aki még ki is van gyúrva akkor az nyáron eléggé látszódik..főleg,hogy elég gyorsan leszoktátok kapni a trikót/pólót akkor szerinted a lányok nem izgulnak be?:D
Annyi,hogy nem áll fel rá semmi a lábunk között.
hát nem tudom, olyat nem nagyon szoktam látni,hogy csajok néznének meg pasikat, pedig nyitott szemmel járok,
másik ami idegesit,hogy ha össze is jövök egy szép lánnnyal, sosem sikerül olyannal aki nyáron szexin öltözne mint a többi az utcákon, az én csajaim mindig unalmasan öltöznek, se szép lábuk nincsnen igy jo hogy mások után sovárgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!