Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok miért kínoztok minket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért kínoztok minket fiúkat ezzel nyáron?

Figyelt kérdés

végig megyek az utcán vagy westenden, mit látok?

csajokon már alig van ruha, mellek fele kint van, szoknyák, puncira feszülő kis nacik,nem győzőm nézni azokat a puncikat, lábak kitéve, szandálba, festet piros,meg kék körmök...kész vagyok, hazajövök és utána alig birok lehiggadni, ez nem igazságos, mert ha odamegyek egy hozzátok csajok megkapom,hogy van barátotok, illetve megfogni nem szabad titeket. ez olyan mintha 1 hete nem ettél volna csupa jo kaja kirakva eléd de csak nézheted :(

2015. jún. 3. 20:10
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
jo,ok de ha ti láttok egy jo pasit,akkor miért nem mentek hozzá oda sovárgás helyett?
2015. jún. 3. 20:31
 12/32 anonim ***** válasza:
Költözz valami arab országba! :)
2015. jún. 3. 20:34
 13/32 A kérdező kommentje:
utolso lehet jobb volna, mert igy nagyon nehéz kibirni,hogy csak nézhetem de nem foghatom meg, nem szagolhatom meg,stb.
2015. jún. 3. 20:36
 14/32 anonim ***** válasza:
Hát a fiúk se jönnek csak úgy oda hozzánk ha tetszünk nekik..:)
 15/32 anonim ***** válasza:
Mert nem vagyok annyira kiéhezve,hogy idegen kockás hasú palik után rohangáljak,szerencsére :)
 16/32 anonim ***** válasza:
Ez van, ha beköszönt a jó idő. Azért csak túl éled. :)
2015. jún. 3. 20:41
 17/32 A kérdező kommentje:

14es én odamegyek, minimum heti 3x, de minek? mindig ugyanaz kapom töletek: "van barátom"

van olyan hogy már ugy megyek oda egy csajhoz,hogy csak ennyit kérdezek: te is van barátomos vagy? :D

2015. jún. 3. 20:41
 18/32 anonim ***** válasza:
figyi ha te nem ütsz meg egy szintet, akkor a barátnődtől se várd :D
2015. jún. 3. 20:42
 19/32 A kérdező kommentje:
nem várok nagy szinteket, 10es skálán 6 os 7es lányt keresek, 6 os is böven jó csak legyen szexi,csinos
2015. jún. 3. 20:47
 20/32 anonim ***** válasza:
De kérdező, ha odamész hozzájuk és azt mondják van barátjuk, akkor mégis mit vársz? Hanyatt homlok szakítsanak a kedvedért? Nem értem ezt a bemondásodat :)
2015. jún. 3. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!