Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, amikor belétek élvez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, amikor belétek élvez a párotok, utána kimentek zuhanyozni, kimossátok magatokból a spermát?

Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak lefürödni szoktam, de azt sem mindig...
2015. jún. 3. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Néha igen, néha nem. Általában egyszerre kifolyik minden belőlem, úgyhogy ebből nem csinálunk túl nagy problémát. Ha éjszaka történik a dolog, akkor általában eldőlünk és alszunk is, semmi erőnk nincs nekiállni zuhanyozni mégegyszer.
2015. jún. 3. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
nem
2015. jún. 3. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem aztan nem zavar..ha nagyon sok letorlom, de altalaban marad ugy, foleg, ha ejjel, hajnalban torzenik..
2015. jún. 3. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:

mi óvszerrel védekezünk, de én akkor is minden alkalom után kimegyek a fürdőszobába és lezuhanyzok ott alul, régebben ha ezt "elhanyagoltam" és nem mentem el lezuhanyozni, nem mindig,de elég gyakran lett bajom, szóval mostmár sose merek úgy lefeküdni szeretkezés után,hogy nem mosom meg.

Valószínűleg nem vagyok normális, de muszáj elővigyázatosnak lennem.

18/L

már 2 éve vagyok együtt a barátommal

2015. jún. 3. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem, csak ha nagyon megizzadunk :)

Amúgy meg van kéznél papírzsepi, hagyom had folyjon ki, ami ki akar.

2015. jún. 4. 11:58
 7/7 anonim válasza:
Jpó érzés…
2015. jún. 11. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!