Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok el tudnátok fogadni ha kiderülne hogy a pasitok elöttetek volt pasival is, ráadásul leginkább női szerepben, vagy ezt jobb ha titokban tartja?
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 19:25
31/34 anonim válasza:
Felmerült a hármas történet is :-) Egyébként a hűség számomra ebből a szempontból más egy kicsit. Ha egy nővel lenne mellettem kapcsolata, az zavarna, mert hát azért anatómiailag mégis ugyanaz mint én, tehát nem tudnám feltétlenül tolerálni, hogy egy másik nővel is lefekszik. Egy férfival pont azért nem zavarna, mert ha megfeszülök sem tudok pasi lenni, nem MÁSIKAT, hanem MÁST talál benne. Megértem, ha valakinek ez sem fér bele, de hát különbözőek vagyunk.
32/34 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna, de el tudnám felejteni, ha ngyaon szeretem őt.
33/34 anonim válasza:
A férjem nagyon "búza ellenes",de ettől függetlenül egy srác jó 10 éve lecummantotta.Állítólag más nem történt.Megsajnálta a srácot,aki állítólag könyörgött neki hogy...
34/34 anonim válasza:
Szerintem nem gáz , sőt , esetleg kiptobalhatnánk ugy is hogy ott van még egy pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!