Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok el tudnátok fogadni ha kiderülne hogy a pasitok elöttetek volt pasival is, ráadásul leginkább női szerepben, vagy ezt jobb ha titokban tartja?
engem nem zavar
párom volt pasival, semmit nem befolyásol részemről
24L
Ha az én barátnőmről kiderűlne, hogy volt már csajjal az cseppet sem zavarna :D
Amúgy szerintem azok akik eddig írtak nők sztem, vagy nem voltak még soha szerelmesek, vagy valami roppant feminin dísz b u z i t képzelnekel és nem a barátjukat... Más különben nagyon kis gonoszak :/
19/f
Nem érzem magam gonosznak, és igen, voltam már szerelmes...
Nem tudom, végül hogy reagálnék, szerintem ezt csak az tudja megmondani, aki már volt ilyen cipőben....
Nem vagyok homofób, de nem látom bennük a férfit.
"ráadásul leginkább női szerepben"
Trollolló!
Ezt a mondatot biztos nem írná le senki, akinek volt meleg kapcsolata, hogy női szerepben, ez a heterók hülyesége, hogy van ilyen meleg kapcsolatban.
Eddigi életem folyamán nem kerültem ilyen helyzetbe, így fogalmam sincs hogyan reagálnék. Bár már nem kell ettől tartanom, hisz a páromról tudom, hogy heteró és csak is a nők vonzzák.
De azt mondom, a titkok nem jók egy kapcsolatban, mindig kiderülnek, jobb tisztázni ezt és a lány eldönti, mit tud kezdeni ezzel az információval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!