Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok el tudnátok fogadni ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok el tudnátok fogadni ha kiderülne hogy a pasitok elöttetek volt pasival is, ráadásul leginkább női szerepben, vagy ezt jobb ha titokban tartja?

Figyelt kérdés

2015. jún. 2. 19:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok homofób, simán eltudnám fogadni. Még jól is esne, hogy megbízik bennem annyira, hogy elmondjon nekem egy ilyen dolgot, amire a többség nem reagál valami jól
2015. jún. 2. 19:50
 12/34 A kérdező kommentje:
T Vera: mondjuk van egy pasid ,szereted,boldog vagy vele és minden jó,erre kiderül hogy volt már pasival és onnantól egy az előítéleted felülírja az addig közösen eltöltött időt és kiábrándulsz ?
2015. jún. 2. 19:52
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

engem nem zavar

párom volt pasival, semmit nem befolyásol részemről

24L

2015. jún. 2. 19:56
 14/34 anonim ***** válasza:

Ha az én barátnőmről kiderűlne, hogy volt már csajjal az cseppet sem zavarna :D

Amúgy szerintem azok akik eddig írtak nők sztem, vagy nem voltak még soha szerelmesek, vagy valami roppant feminin dísz b u z i t képzelnekel és nem a barátjukat... Más különben nagyon kis gonoszak :/

19/f

2015. jún. 2. 19:57
 15/34 anonim ***** válasza:
49%

Nem érzem magam gonosznak, és igen, voltam már szerelmes...

Nem tudom, végül hogy reagálnék, szerintem ezt csak az tudja megmondani, aki már volt ilyen cipőben....

Nem vagyok homofób, de nem látom bennük a férfit.

2015. jún. 2. 20:02
 16/34 anonim ***** válasza:
36%
fúj bmeg
2015. jún. 2. 20:04
 17/34 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudnék többet férfiként rátekinteni
2015. jún. 2. 20:29
 18/34 anonim ***** válasza:
91%

"ráadásul leginkább női szerepben"

Trollolló!

Ezt a mondatot biztos nem írná le senki, akinek volt meleg kapcsolata, hogy női szerepben, ez a heterók hülyesége, hogy van ilyen meleg kapcsolatban.

2015. jún. 2. 20:36
 19/34 anonim ***** válasza:
El kell mondanod! Ez a múltad része, mèg ha nem is akarod.
2015. jún. 2. 20:42
 20/34 anonim ***** válasza:

Eddigi életem folyamán nem kerültem ilyen helyzetbe, így fogalmam sincs hogyan reagálnék. Bár már nem kell ettől tartanom, hisz a páromról tudom, hogy heteró és csak is a nők vonzzák.

De azt mondom, a titkok nem jók egy kapcsolatban, mindig kiderülnek, jobb tisztázni ezt és a lány eldönti, mit tud kezdeni ezzel az információval.

2015. jún. 2. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!