Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok el tudnátok fogadni ha kiderülne hogy a pasitok elöttetek volt pasival is, ráadásul leginkább női szerepben, vagy ezt jobb ha titokban tartja?
Amíg nem kéri, hogy dugjam seggbe, addig nincs probléma.
Na jó, ez nem igaz, valóban másképp tekintenék rá. Nem vagyok homofób. Régen még fel is izgatott, ha láttam két pasit smárolni... de ma már nem. Folyton megjelennének belső szemeim előtt az általam elképzelt jelenetek, ahogy aseggbekufircolják őt... és nekem onnantól elmenne a kedvem a szextől.
A szememben nem lesz kevésbé ember, nem lesz kevésbé férfi, csak teljesen megváltozik a róla kialakított képem, ebben a kontextusban. Mintha egy másik ember élne mellettem. Egyébként ez a legtöbb hazugságnál így van. Ha kiderül a titok, már másképp nézel rá. Nem kell feltétlenül ilyen dologban gondolkodni. :)
Tudom, hogy most gonosznak tűnök, de én senkit nem akarok megbántani. Hidd el, hogy vannak olyan nők, akiket nem zavar, sőt izgat is ez a dolog, és lehet, hogy még ők fogják kérni, hogy néha megd..hassanak téged egy felcsatolhatóval (ha van rá igényed) :P :)
mivel nem életbevágóan fontos része az életednek ami ha kiderül akkor történi valami váratlan és furcsa. ezért akár el is mondhattod,pláne mert ha nem tud elfogadni akkor később leszenk problémák,és inkább előbb változtass min később.de ne így:"bisex vagyok és szeretem ha dugnak"
életbevágón fontos Pl:előrekitervelt különös kegyetlenséggel nyereség vágyból kiskoru sérelmére elkövetett emebrölés. na ha ez kiderül akkor az elkövető örökre börtönbe megy.és az elég furcsa,és váratlan.legalábbis a barátnőnek.
Persze, nem azt mondom hogy azzal nyisson hogy "szia szép a szemed, ja amúgy szeretem ha pasik seggbekúrnak". De tegyük fel, két évig együtt vagytok boldogan, és akkor úgy érzed megbízol benne annyira, hogy elmondd neki, erre ő szakít veled - és csak emiatt. Ez szerintem felszínesség...
Hasonló zajlott le exemmel is: elkezdtünk sokat lógni együtt, RENGETEGET, de nem jártunk, nem mondta ki, hogy velem akar lenni (pedig többször rákérdeztem, a válasz, jó az ami most van). Tudta hogy biszex vagyok. Egyszer összegabalyodtam egy sráccal akit nemrég ismertem meg, jó volt vele, meg minden, másnap ezt elmondtam a csajnak, kiakadt, de végre kinyögte, hogy igen, velem akar lenni.
Ezek után fél évet sem voltunk együtt, mikor csak úgy szakított, azért, mert "nem bízik bennem" - pedig amióta azt mondta, hogy velem akar lenni, másik nőre vagy férfira még csak rá sem néztem, csak ő volt a fontos nekem. Ezek után ne csodálkozzon egy nő hogy nem mondom el két hét kapcsolat után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!