Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bejön a nőgyógyászom. Ez beteges?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a nőgyógyászom. Ez beteges?

Figyelt kérdés

Számtalanszor fantáziáltam már arról, hogy a vizsgálószéken magáévá tesz.

Vajon észreveszi vizsgálatkor, ha emiatt nedvesedni kezdek?

2015. jún. 2. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem beteges a nőgyógyász is ember az emberek meg bejönnek más embereknek.
2015. jún. 2. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha erősen nedvesedsz, akkor valószínűleg észre veszi.

De van aki minden nemi izgalom nélkül nedves kicsit odalent. Ami meg normális. Lehet betudja ennek, hogy te ilyen vagy.

Vagy tudja, hogy gerjedsz rá, de lévén, neki ez munka, a helyén kezeli a dolgot.

Egyébként mit tudsz a dokiról? Egyedülálló? Mert ha annyira bejön, akkor miért ne csábíthatnád el? Persze nem munkaidőben! Ő olyankor orvosi minőségében foglalkozik veled és etikátlan lenne bármit is tennie. De az internet és a facebook világában, nem kunszt megkeresni, bejelölni, beszélgetést kezdeményezni vele, és kieszközölni egy randit.

2015. jún. 2. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:
36%
Én egy nőgyógyászt ismerek. Az is ...uzi!
2015. jún. 2. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg Stockholm-szindróma.

Azért jön be, mert hatalma van fölötted a vizsgálat alatt.

2015. jún. 3. 10:59
 5/5 anonim ***** válasza:
nem az.én is ebbe a helyzetben vagyok.
2016. jan. 21. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!