Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmel gyakran pucérkodunk egymás előtt, meg leborotváljuk egymás punciját, ez beteges?
Figyelt kérdés
se leszbik se biszexek nem vagyunk, heteró vagyok, és ő is az, csak nagyon jó barátnők vagyunk ennyi, más lányok szerint ez beteges, szerintetek? Ja és 19 évesek vagyunk.2014. aug. 23. 12:50
1/13 anonim válasza:
én is nudiztam már többször egy haverommal, aztán akkor mi van :d
2/13 Noblesse Oblige válasza:
Más testét nem borotválom.
De nudizni szoktam, igaz főleg strandon.
De láttam női albérletbe és ott gyakran láttunk egymást meztelenül.
3/13 anonim válasza:
Eszembe se jutna ilyen!Nekem ez valahogy nagyon leszbis.
4/13 anonim válasza:
A haverom tökét se borotválnám le.
Nem normális egymás pi""ját borotválni de ti dolgotok.
6/13 anonim válasza:
Elég fura, lehet egyszer még bele nyalsz...
7/13 anonim válasza:
Szerintem ez kamu kérdés, nincs olyan, hogy valakik egymás punciját borotválják és más nincs közöttük.... Ugyan.
8/13 anonim válasza:
csak ha közbe az ujjadat beledugod.
9/13 anonim válasza:
Aranyosak vagytok. :)
fotozni nem szoktátok egymást ?
10/13 anonim válasza:
Az már inkább furcsa hogy kiemelsz mindent hogy se ez, se az nem vagy. :D Tényleg furcsa dolog.. azért a nők nem ennyire mások mint mi. Aki nőként ilyesmit csinál azt sem lehet egy legyintéssel elintézni hogy nőknél ez tök általános.. sőt olyat is hallottam hogy igazából minden nő leszbikus és nem is undorodnak egymástól (mint férfi a férfitól). Nos az a helyzet hogy ez nagyon nem igaz, ugyanúgy nem "szeretik" egymást még nézegetni sem (nem hogy borotválgatni) mint két hetero pasas. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!